fbpx

Vrije Meid 1:1 Traject

Vrijheid, groei, geluk

Ik begeleid je naar een vrij(er) leven

Herken jij dit?

 • Je wilt een schaalbaar online bedrijf starten, maar weet niet goed wat en hoe
 • Je weet ‘hoe het werkt’, maar vindt het lastig om het op jouw situatie toe te passen 
 • Je vindt het moeilijk om te bedenken hoe je theorie kan omzetten in praktijk
 • Je voelt je overwhelmed door alle to-do’s en weet niet waar te beginnen
 • Je hebt behoefte aan iemand die jou de weg wijst en een stok achter de deur is

En wil jij dit?

 • Meer vrijheid dankzij locatie-onafhankelijk ondernemen 
 • Werken wanneer je productief bent, voor klanten die jou energie geven
 • Betaald worden voor resultaat, niet voor uren 
 • Reizen wanneer je wilt, naar alle landen op jouw bucketlist
 • En daar aan niemand toestemming voor hoeven vragen
 • Genoeg verdienen zonder je over de kop te werken
 • Werken waar je wilt en ondernemen mét zekerheid en zónder stress

“Het voordeel van een 1:1 traject is dat je er veel meer uit haalt dan uit haar boek. De grootste pluspunten zijn de persoonlijke aandacht en het gepersonaliseerde traject; het wordt afgestemd op jouw wensen. Per sessie kreeg ik huiswerk mee waardoor ik het idee had dat ik echt met sprongen vooruit ging! En Suzanne reageerde altijd snel en adequaat als ik vragen had.

Vooral het gedeelte mindset vond ik erg fijn om aan te werken, dankzij haar zijn er veel onzekerheden weg genomen omdat we open over mijn persoonlijke valkuilen en mijn angsten als beginnend ondernemer spraken. Suzanne stelt de juiste vragen en ontkracht problemen die ze eventueel met persoonlijke ervaringen kan weerleggen. Hierdoor zag ik mijn toekomst als ondernemer helder en kon ik me focussen op wat me enthousiast maakt. Na elke sessie zat ik bomvol energie en zelfvertrouwen!

Ik kan het traject enorm aanraden. Ik begon aan het traject om te kijken of het ondernemerschap ‘wel voor mij zal zijn’. Daar kan ik nu volmondig JA op antwoorden! Inmiddels sta ik ingeschreven bij de KVK, heb ik een website, verschillende offertes verstuurd en een plan van aanpak voor mijn business. En bovenal: een gevoel van vrijheid. Love it!”

Nancy CosterFreelance communicatiespecialisthttp://www.nancycoster.nl

Beginner

Locatie-onafhankelijk worden: vrijheid creëren

Dit traject is bedoeld voor mensen die hun eerste stappen naar vrijheid willen zetten. Tijdens het beginnerstraject leer je welk werk jij locatie-onafhankelijk kan gaan doen, hoe je zelf kan bepalen waar je werkt en hoe je afrekent met beren op de weg. Ook weet je wat je nog moet regelen. Dankzij een overzichtelijk stappenplan realiseer jij in korte tijd jouw eigen remote bedrijf. Na dit traject heb jij je eerste klant(en) en ben jij klaar voor je eerste digital nomad-avontuur! Ik help je graag zodat jouw basis voor vrijheid gelegd is. Are you ready?

Gevorderd

Online ondernemen: meer vrijheid ervaren

Dit traject is bedoeld voor mensen die de eerste stappen naar vrijheid al hebben gezet. Jij bent als locatie-onafhankelijk ondernemer, maar het loopt nog niet helemaal naar wens. Je droomt van groeien, meer verdienen en minder werken. Work less, earn more! Tijdens het gevorderden-traject leer je hoe je je bedrijf kunt laten groeien, hoe je een schaalbaar product creëert en meer passief inkomen verdient. Na dit traject ervaar jij meer vrijheid, plezier én inkomen als locatie-onafhankelijk ondernemer. Ben jij klaar voor the next level in het ondernemerschap? Come and get it!

“Na het lezen van het boek ‘Work Hard Travel Harder’ ben ik Suzanne gaan volgen op Instagram. Later heb ik ook haar e-book gedownload. De inhoud was voor mij zo’n ‘eyeopener’, toen wist ik het zeker: Ik wil ook wat zij doet!

Naast het feit dat ze plaatsonafhankelijk werk heeft, komt ze heel oprecht over. Ze weet waar ze over praat en weet dit op een hele logische en motiverende manier over te brengen. Ze pusht mensen niet een bepaalde richting op maar geeft duidelijk aan dat wat voor jou werkt niet perse de beste manier is.

Het hele traject verliep soepel precies zoals ze aangeeft op haar website. Suzanne was altijd binnen 48 uur bereikbaar om mijn vragen te beantwoorden. Ook als ik even de juiste koers kwijt was wist ze mij rustig te maken en te motiveren. Superfijn om met haar te kunnen sparren omdat ze veel ervaring heeft met plaatsonafhankelijk werk en ondernemen. Stap voor stap neemt ze je aan de hand mee waardoor je heel gestructureerd en strategisch aan de slag gaat. Omdat ik niet in buurt woon van Utrecht hebben we ook een paar keer online afgesproken. Erg fijn dat deze mogelijkheid er ook is.

Ik ben 1 dag in de week minder gaan werken voor mijn werkgever. Hierdoor heb ik tijdens het coachtraject (3 maanden) mijn eigen onderneming opgericht. Natuurlijk heb ik veel ups en downs gehad in deze periode maar daarom was het zo fijn dat Suzanne mij hierin kon begeleiden. De livedag met de andere mentees was ook erg waardevol. Tijdens deze dag leerde we echt heel veel van elkaar.  Ondertussen heb ik mijn website opgezet, mijn e-book is bijna af en ik heb al 2 klanten!

Ik ben nu veel zelfverzekerder over mijn eigen kunnen. Ik weet nu veel beter welke mogelijkheden er allemaal zijn. Het klinkt heel simpel, maar het belangrijkste is: DOEN! Wat is het ergste wat er gebeurt als je een bepaalde stap gaat nemen? Eigenlijk kwam ik elke keer tot de conclusie dat ik het in mijn hoofd veel enger maakte als dat het daadwerkelijk is!”

Suzanne RoordingOnline Marketing Freelancerhttp://www.suzanneroording.nl

“Al langere tijd is het mijn wens om locatie-onafhankelijk te gaan werken, ik kreeg het alleen maar niet concreet wát ik ging doen. Gelukkig was daar Suzanne! Tijdens de coach call werkt ze echt aan een persoonlijk plan, laat zien waar jouw kansen liggen en geeft concrete tips om al je excuses uit de weg te ruimen. Dankzij Suzanne ben ik nu vol enthousiasme aan de slag met mijn eigen remote verdienmodellen!”

Rachel van der LindenContent creator /designer

“Suzanne heeft mij enorm geholpen door advies te geven over mijn bedrijf en werk als digital nomad. Via Instagram leerde ik Suzanne kennen en volgde ik haar Digital Nomad cursus. Daarin kwam al heel veel nuttige informatie voorbij voor het werken als digital nomad. Vervolgens heeft heb ik Suzanne in Chiang Mai ontmoet voor een 1:1. Suzanne is een ambitieuze meid met enorm veel goede ideeën. Ze wist mij precies de juiste handvaten te geven om dingen echt in gang te zetten. Dankjewel Suzanne!”

Elke SmitFotograaf

“Suzanne heeft veel kennis op het gebied van werken als digital nomad. De 1 op 1 begeleiding is heel fijn, omdat je op die manier echt een persoonlijk plan op kunt stellen. Ik heb mijn belemmeringen opzij kunnen schuiven. Ik weet nu hoe ik het reizen moet aanpakken en dat er veel minder beren op de weg zijn dan ik dacht. Door Suzanne heb ik nu echt de motivatie, het enthousiasme en vooral het lef om te gaan werken als digital nomad.”

Mijke de WaalCoach

Over mijn 1:1 Traject

Of je nu kiest voor het beginners- of gevorderden-traject – dit kan je bij mij verwachten:

 • Drie maanden ben ik jouw Vrijheidsmentor. Dit betekent dat je mij altijd om hulp kan vragen – ook tussen de sessies in via mail en Whatsapp. Je mag drie maanden lang mijn brain picken.
 • Ik maak een gepersonaliseerd traject op maat voor jou. ‘Beginner’ of ‘Gevorderd’ is de basis, maar elk traject bestaat uit losse modules die het beste bij jou passen. Tijdens een call kunnen we samen de opties doorlopen.
 • Alle begeleiding is persoonlijk, live en 1:1 (bij mij op kantoor in Utrecht of via Whereby, wat jij wilt)
 • Kick-off bij mij op kantoor (of via Whereby)
 • 6x een 1-op-1-sessie (op kantoor of via Whereby)
 • Gesigneerd boek Work Hard Travel Harder t.w.v. €20 is inbegrepen
 • Live dag met gelijkgestemden
 • Toegang tot mijn Digital Nomad E-Course t.w.v. €198 inclusief cursisten community

Investering: € 2400* (excl. BTW) voor drie maanden

* te betalen in drie termijnen

Heb je minder te besteden?

Zet jezelf op de wachtlijst voor het groepsprogramma incl. live coaching

Het groepsprogramma start begin 2021 en zal rond de €1.500 kosten.

Nadere informatie

 • Drie maanden ben ik jouw Vrijheidsmentor. Dit betekent dat je mij altijd om hulp kan vragen – ook tussen de sessies in via mail en Whatsapp. Je mag drie maanden lang mijn brain picken. Ik sta voor je klaar!
 • Ik maak een gepersonaliseerd traject op maat voor jou. ‘Beginner’ of ‘Gevorderd’ is de basis, maar elk traject bestaat uit losse modules die het beste bij jou passen. In de kick-off wordt duidelijk waar jouw behoeften liggen en hoe het traject er verder uit zal zien.
 • Alle begeleiding is persoonlijk, live en 1:1 (bij mij op kantoor in Utrecht of via Whereby, wat jij wilt). De theorie, de modules en mijn boek bestaan natuurlijk al, maar de toepassing op jou is 100% gepersonsaliseerd.
 • Kick-off bij mij op kantoor (of via Whereby als je niet naar Utrecht kan komen). De kick-off duurt ongeveer 2 uur. Samen bepalen we hoe jouw traject er uit komt te zien, waar je behoefte aan hebt en wat jouw doel wordt. In drie maanden gaan we daar naartoe werken.
 • 6x een 1-op-1-sessie (op kantoor of via Whereby). De sessies duren 1 uur. Tijdens de sessie bespreken we de modules die op dat moment relevant zijn. Vooraf krijg je wat theorie mee ter voorbereiding. Na de sessie krijg je opdrachten als huiswerk om je echt aan de slag te zetten.
 • Gesigneerd boek Work Hard Travel Harder t.w.v. €20 is inbegrepen. Ik zal regelmatig verwijzen naar stukjes theorie uit mijn boek, of je vragen om een bepaald interview te lezen ter voorbereiding.
 • Live dag met gelijkgestemden. Deze plannen we in overleg met de andere mentees. Zo leer je meteen andere Vrije Meiden kennen die in hetzelfde schuitje zitten, en waar je van kan leren. Wellicht zit er zelfs een nieuwe klant v oor je tussen! De rest van de dag gaan we co-worken om te ervaren hoe het is om locatie-onafhankelijk te werken.
 • Je hebt drie maanden toegang tot mijn Digital Nomad E-Course (t.w.v. €198) en cursisten community

Hoe het werkt

 • Enthousiast? Plan dan een ‘call for freedom‘ in. Tijdens dit gesprek (circa 30 minuten) maken we kennis en mag je mij alles vragen over het traject. We bespreken wat jouw wensen zijn en waar jij hulp bij kan gebruiken.
 • Aan het eind van de call beslis je of je een offerte van mij wilt ontvangen. Als er een wederzijdse klik is natuurlijk 😉
 • Ik maak een offerte voor je, zodat je alle beloftes op papier hebt. Je kan de offerte online accepteren.
 • Je ontvangt zo snel mogelijk een gesigneerd exemplaar van mijn boek Work Hard Travel Harder (t.w.v. €20) op je deurmat.
 • We plannen vervolgens de kick-off in, bij voorkeur bij mij op kantoor in Utrecht. Toch het fijnste kennis maken in real life.
 • Tijdens de kick-off bespreken we jouw wensen, stellen we doelen en maak ik een planning voor de rest van jouw traject. Samen plannen we ook de sessies in.
 • Je hebt drie maanden toegang tot mijn Digital Nomad E-Course (t.w.v. €198)
 • Tijdens de sessies – in Utrecht of via Whereby – lopen we de voor jou geselecteerde modules door en bespreken we de opdrachten die je hebt uitgevoerd. Ook geef ik je weer huiswerk mee voor de volgende sessie.
 • Tussendoor vragen? Of kom je er niet uit met een opdracht? Je mag mij altijd mailen of appen! Ik ben echt drie maanden lang jouw Vrijheidsmentor. Je mag drie maanden lang mijn brain picken.
 • Samen met de andere mentees plannen we ook de live dag in. Zo kunnen jullie elkaar allemaal ontmoeten en van elkaar leren. Daarnaast is het een mooie oefening om te gaan werken op afstand.
 • Na de drie maanden is het door ons samen gestelde doel behaald.* Je weet hoe je ‘alleen verder moet’. Indien gewenst is er ook een vervolgtraject mogelijk, maar dat is niet per se het doel.

* Mits je al het door mij opgegeven huiswerk hebt gedaan natuurlijk 😉

N.B. Betaling mag per maand geschieden. Ik stuur je vóór elke maand een factuur toe. In een keer vooraf betalen? Dan kan ik je 5% korting aanbieden!

Klaar om je grenzen te verleggen?

Over Suzanne

 • 2016

  Start als locatie-onafhankelijk ondernemer

  Freelancer PR en content + blogger VrijeMeid.nl

 • 2018

  Oprichting Snappr

  PR-bureau (en e-course) met compagnon Chantal Schram

  2018

 • 2020

  Auteur Work Hard Travel Harder

  Mijn eerste boek over werken en reizen als digital nomad

 • 2020

  Digital Nomad E-Course + Vrije Meid 1:1 Traject

  Als vrijheidsmentor help ik andere ondernemers aan meer vrijheid.

  2020

 Lees hier meer over mij >

“Door het gesprek met Suzanne heb ik tips gekregen om mijn concept verder te ontwikkelen. Ze heeft mij precies kunnen helpen waar ik vast liep, namelijk klanten meenemen in het proces van productontwikkeling. Doordat zij haar ervaringen deelde over het opstarten van haar bedrijven heb ik veel praktische tips gekregen waarmee ik direct aan de slag ben gegaan. Ik kan Suzanne van harte aanraden als je concrete tips nodig hebt.”

Eveline van Meeuwen

“Na het volgen van de cursus, besloot ik de daad bij het woord te voegen en mijn droom waar te maken. Inmiddels ben ik alweer ruim een jaar zelfstandig journalist en tekstschrijver en werkte ik al reizend vanuit o.a. Indonesië, Curaçao en Japan. Mede dankzij de inspiratie en concrete tips van Suzanne, die mij het steuntje in de rug gaven dat ik nodig had!”

Elodie KintJournalist en tekstschrijverhttp://www.elodiekint.nl/

Meer weten?

Tijdens een call for freedom maken we telefonisch kennis. Zo kunnen we elkaar een beetje leren kennen. Je mag mij alles vragen. Na dit gratis adviesgesprek weet jij precies waar ik jou bij zou kunnen helpen.