Vrije Meid 1:1 Traject

Vrijheid, groei, geluk

Ik begeleid je naar een vrij(er) leven

Herken jij dit?

 • Je wilt een schaalbaar online bedrijf starten, maar weet niet goed wat en hoe
 • Je weet ‘hoe het werkt’, maar vindt het lastig om het op jouw situatie toe te passen 
 • Je vindt het moeilijk om te bedenken hoe je theorie kan omzetten in praktijk
 • Je voelt je overwhelmed door alle to-do’s en weet niet waar te beginnen
 • Je hebt behoefte aan iemand die jou de weg wijst en een stok achter de deur is

En wil jij dit?

 • Meer vrijheid dankzij locatie-onafhankelijk ondernemen 
 • Werken wanneer je productief bent, voor klanten die jou energie geven
 • Betaald worden voor resultaat, niet voor uren 
 • Reizen wanneer je wilt, naar alle landen op jouw bucketlist
 • En daar aan niemand toestemming voor hoeven vragen
 • Genoeg verdienen zonder je over de kop te werken
 • Geen plafond aan je inkomen dankzij een schaalbare verdienmodel
 • Werken waar je wilt en ondernemen mét zekerheid en zónder stress

“Mijn doel voor het traject was om mijn twee bedrijven naar het volgende level te brengen, zodat mijn bedrijven locatie-onafhankelijk zouden zijn én er passief inkomen wordt gegenereerd. Maar ik wist zelf niet zo goed hoe. Stap voor stap heeft het coachingstraject met Suzanne ervoor gezorgd dat ik mijn doel haalde. Na elke sessie ging ik weer met goede moed, inspiratie en motivatie de deur uit. Dingen die ik al lang wilde doen maar niet wist hoe, werden ineens concreet en behapbaar. Ik heb zoveel geleerd en grote stappen gezet, dankzij Suzanne. Hetzelfde resultaat had ik nooit alleen in zo’n korte periode kunnen behalen. Daar ben ik Suzanne heel erg dankbaar voor!”

“Ik kan niet anders zeggen dan dat Suzanne de afgelopen maanden mijn ‘accelerator’ was. Het gaat niet om die tonnen donaties die ik binnen wil halen – dat is het doel nooit geweest. Het gaat om die tienduizenden moeders in Afrika die we hiermee kunnen ondersteunen met babypakketten. En daarvoor moet je next level gaan denken en doen. Omzetdoelen, een team vormen, marketingplannen – dit is de real deal. De belangrijkste shift vindt plaats in mijn denken. Zoals ik net vertelde, ik kom van ver. Nu voel ik me meer en meer die directeur, die zakenvrouw. Neem ik mijn beslissingen steeds vaker met de vraag in mijn achterhoofd: ‘wat levert dit MommaLuv op?’ Suzanne heeft mij het volgende doen beseffen: wat is het gááf om ondernemer te zijn! Om telkens dingen te proberen, te tweaken, los te laten wat niet werkt. ‘You’re in this for the long run’, zei ze me. Inderdaad Suzanne! Tof dat je een stuk met me mee bent gelopen! Dankjewel!”

Beginner

Locatie-onafhankelijk worden: vrijheid creëren

De e-course is bedoeld voor mensen die hun eerste stappen naar vrijheid willen zetten. Tijdens de cursus leer je welk werk jij locatie-onafhankelijk kan gaan doen, hoe je zelf kan bepalen waar je werkt en hoe je afrekent met beren op de weg. Ook weet je wat je nog moet regelen. Dankzij een overzichtelijk stappenplan realiseer jij in korte tijd jouw eigen remote bedrijf. Na deze e-course heb jij je eerste klant(en) en ben jij klaar voor je eerste digital nomad-avontuur! Ik help je graag zodat jouw basis voor vrijheid gelegd is. Are you ready?

€198

Gevorderd

Online ondernemen: meer vrijheid ervaren

Dit traject is bedoeld voor mensen die de eerste stappen naar vrijheid al hebben gezet. Jij bent als locatie-onafhankelijk ondernemer, maar het loopt nog niet helemaal naar wens. Je droomt van groeien, meer verdienen en minder werken. Work less, earn more! Tijdens het gevorderden-traject leer je hoe je je bedrijf kunt laten groeien, hoe je een schaalbaar product creëert en meer passief inkomen verdient. Na dit traject ervaar jij meer vrijheid, plezier én inkomen als locatie-onafhankelijk ondernemer. Ben jij klaar voor the next level in het ondernemerschap? Come and get it!

€3000

“Het voordeel van een 1:1 traject is dat je er veel meer uit haalt dan uit haar boek. De grootste pluspunten zijn de persoonlijke aandacht en het gepersonaliseerde traject; het wordt afgestemd op jouw wensen. Per sessie kreeg ik huiswerk mee waardoor ik het idee had dat ik echt met sprongen vooruit ging! En Suzanne reageerde altijd snel en adequaat als ik vragen had.

Vooral het gedeelte mindset vond ik erg fijn om aan te werken, dankzij haar zijn er veel onzekerheden weg genomen omdat we open over mijn persoonlijke valkuilen en mijn angsten als beginnend ondernemer spraken. Suzanne stelt de juiste vragen en ontkracht problemen die ze eventueel met persoonlijke ervaringen kan weerleggen. Hierdoor zag ik mijn toekomst als ondernemer helder en kon ik me focussen op wat me enthousiast maakt. Na elke sessie zat ik bomvol energie en zelfvertrouwen!

Ik kan het traject enorm aanraden. Ik begon aan het traject om te kijken of het ondernemerschap ‘wel voor mij zal zijn’. Daar kan ik nu volmondig JA op antwoorden! Inmiddels sta ik ingeschreven bij de KVK, heb ik een website, verschillende offertes verstuurd en een plan van aanpak voor mijn business. En bovenal: een gevoel van vrijheid. Love it!”

“Al langere tijd is het mijn wens om locatie-onafhankelijk te gaan werken, ik kreeg het alleen maar niet concreet wát ik ging doen. Gelukkig was daar Suzanne! Tijdens de coaching werkt ze echt aan een persoonlijk plan, laat zien waar jouw kansen liggen en geeft concrete tips om al je excuses uit de weg te ruimen. Dankzij Suzanne ben ik nu vol enthousiasme aan de slag met mijn eigen remote verdienmodellen!”

“Suzanne heeft mij enorm geholpen door advies te geven over mijn bedrijf en werk als digital nomad. Via Instagram leerde ik Suzanne kennen en volgde ik haar Digital Nomad cursus. Daarin kwam al heel veel nuttige informatie voorbij voor het werken als digital nomad. Vervolgens heeft heb ik Suzanne in Chiang Mai ontmoet voor een 1:1. Suzanne is een ambitieuze meid met enorm veel goede ideeën. Ze wist mij precies de juiste handvaten te geven om dingen echt in gang te zetten. Dankjewel Suzanne!”

“Suzanne heeft veel kennis op het gebied van werken als digital nomad. De 1 op 1 begeleiding is heel fijn, omdat je op die manier echt een persoonlijk plan op kunt stellen. Ik heb mijn belemmeringen opzij kunnen schuiven. Ik weet nu hoe ik het reizen moet aanpakken en dat er veel minder beren op de weg zijn dan ik dacht. Door Suzanne heb ik nu echt de motivatie, het enthousiasme en vooral het lef om te gaan werken als digital nomad.”

Over mijn 1:1 Traject

Dit kan je bij mij verwachten:

 • Drie maanden ben ik jouw Vrijheidsmentor. Dit betekent dat je mij altijd om hulp kan vragen – ook tussen de sessies in via mail en Whatsapp. Je mag drie maanden lang mijn brain picken.
 • Ik maak een gepersonaliseerd traject op maat voor jou. ‘Beginner’ of ‘Gevorderd’ is de basis, maar elk traject bestaat uit losse modules die het beste bij jou passen. Tijdens een call kunnen we samen de opties doorlopen.
 • Alle begeleiding is persoonlijk, live en 1:1 (bij mij op kantoor in Utrecht of via Zoom)
 • Kick-off bij mij op kantoor (of via Zoom)
 • 6x een 1-op-1-sessie (via Zoom)
 • Gesigneerd boek Work Hard Travel Harder t.w.v. €20 is inbegrepen
 • Live dag met gelijkgestemden
 • Toegang tot mijn online programma Freedom Queen (7 modules) t.w.v. €995

Investering: € 3000* (excl. BTW) voor drie maanden

* te betalen in drie termijnen

Waar ik voor sta

1.

Locatie-onafhankelijk werken: fysieke vrijheid

2.

Doen wat je leuk vindt: mentale vrijheid

3.

Genoeg geld verdienen: financiële vrijheid

Heb je minder te besteden?

Dan is mijn online coachingprogramma wat voor jou!

Door een online training te combineren met groepscoaching, kan de prijs laag worden gehouden.

Nadere informatie

 • Drie maanden ben ik jouw Vrijheidsmentor. Dit betekent dat je mij altijd om hulp kan vragen – ook tussen de sessies in via mail en Whatsapp. Je mag drie maanden lang mijn brain picken. Ik sta voor je klaar!
 • Ik maak een gepersonaliseerd traject op maat voor jou. ‘Beginner’ of ‘Gevorderd’ is de basis, maar elk traject bestaat uit losse modules die het beste bij jou passen. In de kick-off wordt duidelijk waar jouw behoeften liggen en hoe het traject er verder uit zal zien.
 • Alle begeleiding is persoonlijk, live en 1:1 (bij mij op kantoor in Utrecht of via Whereby, wat jij wilt). De theorie, de modules en mijn boek bestaan natuurlijk al, maar de toepassing op jou is 100% gepersonsaliseerd.
 • Kick-off bij mij op kantoor (of via Whereby als je niet naar Utrecht kan komen). De kick-off duurt ongeveer 2 uur. Samen bepalen we hoe jouw traject er uit komt te zien, waar je behoefte aan hebt en wat jouw doel wordt. In drie maanden gaan we daar naartoe werken.
 • 6x een 1-op-1-sessie (op kantoor of via Whereby). De sessies duren 1 uur. Tijdens de sessie bespreken we de modules die op dat moment relevant zijn. Vooraf krijg je wat theorie mee ter voorbereiding. Na de sessie krijg je opdrachten als huiswerk om je echt aan de slag te zetten.
 • Gesigneerd boek Work Hard Travel Harder t.w.v. €20 is inbegrepen. Ik zal regelmatig verwijzen naar stukjes theorie uit mijn boek, of je vragen om een bepaald interview te lezen ter voorbereiding.
 • Live dag met gelijkgestemden. Deze plannen we in overleg met de andere mentees. Zo leer je meteen andere Vrije Meiden kennen die in hetzelfde schuitje zitten, en waar je van kan leren. Wellicht zit er zelfs een nieuwe klant v oor je tussen! De rest van de dag gaan we co-worken om te ervaren hoe het is om locatie-onafhankelijk te werken.
 • Je hebt drie maanden toegang tot mijn Digital Nomad E-Course (t.w.v. €198) en cursisten community

Hoe het werkt

 • Enthousiast? Plan dan een ‘call for freedom‘ in. Tijdens dit gesprek (circa 30 minuten) maken we kennis en mag je mij alles vragen over het traject. We bespreken wat jouw wensen zijn en waar jij hulp bij kan gebruiken.
 • Aan het eind van de call beslis je of je een offerte van mij wilt ontvangen. Als er een wederzijdse klik is natuurlijk 😉
 • Ik maak een offerte voor je, zodat je alle beloftes op papier hebt. Je kan de offerte online accepteren.
 • Je ontvangt zo snel mogelijk een gesigneerd exemplaar van mijn boek Work Hard Travel Harder (t.w.v. €20) op je deurmat.
 • We plannen vervolgens de kick-off in, bij voorkeur bij mij op kantoor in Utrecht. Toch het fijnste kennis maken in real life.
 • Tijdens de kick-off bespreken we jouw wensen, stellen we doelen en maak ik een planning voor de rest van jouw traject. Samen plannen we ook de sessies in.
 • Je hebt drie maanden toegang tot mijn Freedom Queen leeromgeving (t.w.v. €995)
 • Tijdens de sessies – in Utrecht of via Zoom – lopen we de voor jou geselecteerde modules door en bespreken we de opdrachten die je hebt uitgevoerd. Ook geef ik je weer huiswerk mee voor de volgende sessie.
 • Tussendoor vragen? Of kom je er niet uit met een opdracht? Je mag mij altijd mailen of appen! Ik ben echt drie maanden lang jouw Vrijheidsmentor. Je mag drie maanden lang mijn brain picken.
 • Samen met de andere mentees plannen we ook de live dag in. Zo kunnen jullie elkaar allemaal ontmoeten en van elkaar leren. Daarnaast is het een mooie oefening om te gaan werken op afstand.
 • Na de drie maanden is het door ons samen gestelde doel behaald.* Je weet hoe je ‘alleen verder moet’. Indien gewenst is er ook een vervolgtraject mogelijk, maar dat is niet per se het doel.

* Mits je al het door mij opgegeven huiswerk hebt gedaan natuurlijk 😉

N.B. Betaling mag per maand geschieden. Ik stuur je vóór elke maand een factuur toe. In een keer vooraf betalen? Dan kan ik je 5% korting aanbieden!

Klaar om je grenzen te verleggen?

Over Suzanne

 • 2016

  Start als locatie-onafhankelijk ondernemer

  Freelancer PR en content + blogger VrijeMeid.nl

 • 2018

  Oprichting Snappr

  PR-bureau (en e-course) met compagnon Chantal Schram

  2018

 • 2020

  Auteur Work Hard Travel Harder

  Mijn eerste boek over werken en reizen als digital nomad

 • 2020

  Digital Nomad E-Course + Vrije Meid 1:1 Traject

  Als vrijheidsmentor help ik andere ondernemers aan meer vrijheid.

  2020

 Lees hier meer over mij >

“Voor mij was dit het tweede coachtraject bij Suzanne. Do I need to say more? Ik wilde mijn onderneming naar een hoger level brengen en besloot dus nog een keer 3 maanden door Suzanne begeleidt te worden. Nu gingen we dieper in op Passief inkomen, Affiliate marketing, Online zichtbaar blijven, Betaald e-book lanceren, Omzetdoelen stellen.

Door Suzanne had ik echt een stok achter de deur en kon ik altijd op haar terugvallen als ik er even niet uitkwam. Hierdoor heb ik echt weer een sprong voorruit gemaakt en heb ik ook meer klanten en omzet gekregen.

“Al tijdens mijn studie voelde ik dat ik werken graag wilde combineren met reizen. Na vier jaar in loondienst werken, begon ik pas echt naar dat gevoel van willen werken en reizen te luisteren. Suzanne volg ik met veel plezier door haar enthousiasme, gezelligheid en nuchterheid en omdat zij parttime digital nomad is, leek deze lifestyle voor mij ook haalbaar.

Ik heb toen eerst de Digital Nomad E-course gedaan en merkte al snel dat ik meer wilde. Maar waar moest ik beginnen? Na de call for freedom was het duidelijk dat Suzanne mij naar een vrijer leven kon gaan helpen!

Het traject vond ik super leuk en kreeg er enorm veel energie van! De duidelijke opdrachten en een stok achter de deur hebben ervoor gezorgd dat ik heel veel stappen heb gezet in een hele korte tijd. Drie maanden later was ik ook twee klanten rijker! Een beter begin heb ik mij niet kunnen wensen.”

“Suzanne heeft een echte no-nonsense, knal-mentaliteit! Mijn grootste win is mijn mindset-switch op het gebied van zakelijk denken. Ik denk nu bij elk nieuw project: wat gaat dit mijn bedrijf opleveren? Door Suzanne’s hulp kunnen we veel meer mensen helpen en meer impact maken.”

“Ik wilde al een tijdje het roer om gooien maar wist niet zo goed hoe. Toen ik Suzanne begon te volgen op Insta wekte dat al snel veel interesse en nieuwsgierigheid. Na een paar keer contact gehad te hebben met Suzanne besloot ik de stap te nemen en plande ik een call of freedom in. Geen minuut spijt van gehad! Voor mijn gevoel was er meteen en klik en wist ik dat ik dit moest doen. Suzanne is juist het tegenovergestelde van mij en dat is precies wat ik nodig had. Ik was onzeker en zag veel beren op de weg, Suzanne liet zien dat dit helemaal niet nodig was. Toen ik het traject afsloot had ik 2 bedrijven opgezet, mijn eerste klant binnen en uitzicht naar meer.”

Meer weten?

Tijdens een call for freedom maken we telefonisch kennis. Zo kunnen we elkaar een beetje leren kennen. Je mag mij alles vragen. Na dit gratis adviesgesprek weet jij precies waar ik jou bij zou kunnen helpen.