Vrije Meid 1:1 Traject

Vrijheid, groei, geluk

Ik begeleid je naar een vrij(er) leven

Herken jij dit?

 • Je wilt een schaalbaar online bedrijf starten, maar weet niet goed wat en hoe
 • Je weet ‘hoe het werkt’, maar vindt het lastig om het op jouw situatie toe te passen 
 • Je vindt het moeilijk om te bedenken hoe je theorie kan omzetten in praktijk
 • Je voelt je overwhelmed door alle to-do’s en weet niet waar te beginnen
 • Je hebt behoefte aan iemand die jou de weg wijst en een stok achter de deur is

En wil jij dit?

 • Meer vrijheid dankzij locatie-onafhankelijk ondernemen 
 • Werken wanneer je productief bent, voor klanten die jou energie geven
 • Betaald worden voor resultaat, niet voor uren 
 • Reizen wanneer je wilt, naar alle landen op jouw bucketlist
 • En daar aan niemand toestemming voor hoeven vragen
 • Genoeg verdienen zonder je over de kop te werken
 • Geen plafond aan je inkomen dankzij een schaalbare verdienmodel
 • Werken waar je wilt en ondernemen mét zekerheid en zónder stress

Met Suzanne werken heeft mijn bedrijf als een raket doen groeien. Wat er in 3 maanden tijd is gebeurd is ongekend. Omzet verdriedubbeld, mailinglijst verdriedubbeld, volgers verdriedubbeld, deelnemers aantal van mijn cursus verdubbeld… Maar het allermooiste vind ik nog: ik voel me eindelijk relaxed over geld uitgeven en verdienen (iets met beperkende overtuigingen haha). Ook voel ik me vrijer en zelfverzekerder als ondernemer dan ooit.

Al vanaf het eerste gesprek wist ik: dit gaat hem worden! Suzanne veranderde mijn kijk op mijn bedrijf. Het is niet het doel (hard werken, buffelen, weekenden opgeven), maar een middel (wat wil ik nou écht?). En dat maakte me zo blij.

Ik volgde al jaaaaren Amerikaanse succesvolle online ondernemers. Suzanne liet me zien dat wij Nederlanders het net zo goed kunnen, misschien zelfs wel beter 😉

Bovenop de cijfers bereikte ik nog meer persoonlijke doelen:
Ik durf taken uit handen geven
Ik denk nu slimmer
Ik nam afscheid van mijn beperkende overtuigingen over geld
Ik durfde een investering op te halen bij family & friends

Suus, I cant get enough. BEDANKT!”

“Mijn doel voor het traject was om mijn twee bedrijven naar het volgende level te brengen, zodat mijn bedrijven locatie-onafhankelijk zouden zijn én er passief inkomen wordt gegenereerd. Maar ik wist zelf niet zo goed hoe. Stap voor stap heeft het coachingstraject met Suzanne ervoor gezorgd dat ik mijn doel haalde. Na elke sessie ging ik weer met goede moed, inspiratie en motivatie de deur uit. Dingen die ik al lang wilde doen maar niet wist hoe, werden ineens concreet en behapbaar. Ik heb zoveel geleerd en grote stappen gezet, dankzij Suzanne. Hetzelfde resultaat had ik nooit alleen in zo’n korte periode kunnen behalen. Daar ben ik Suzanne heel erg dankbaar voor!”

“Al enige tijd had ik het idee dat het klaar was voor de volgende stap met mijn bedrijf. Voor mijn gevoel stond ik stil en kon ik alleen verder groeien als er wat knoppen om gingen, in strategie en mindset. Maar ik merkte ook dat mij dat alleen niet lukte. Daarom heb ik de hulp van Suzanne ingeschakeld. Ik volgde haar al enige tijd op social media en bewonderde hoe zij doorpakt met ondernemen, bepaalde keuzes maakte en mede dankzij haar team groeit. Voor het traject was ik echt alles zelf aan het doen waardoor ik te veel aan het werk was. Hierdoor was ik erg onrustig en had ik ook duidelijk het gevoel dat ik dit niet meer wilde.
Dankzij het traject met Suzanne heb ik in korte tijd veel stappen gemaakt, die ik anders niet had kunnen maken. Suzanne komt met concrete adviezen, doelen en to do’s en zorgt ervoor dat je het vertrouwen in jezelf houdt. Na elke sessie zat ik weer vol met inspiratie en plannen.
Door het traject werk ik inmiddels met een team en ben ik op zoek naar uitbreiding hiervan. Ik mijn tarieven verhoogd (wat voor mijzelf echt een struikelblok was) en mijn ideeën zijn concreet geworden. Ik heb nu een duidelijk plan voor ogen en heb ook de handvatten om het plan uit te gaan voeren. Zonder Suzanne had ik dit niet gerealiseerd, zij was echt de inspirator en stok achter de deur die ik nodig had.
Doordat ik nu meer werk uitbesteed ervaar ik meer rust en vrijheid. Door de stap naar werk uitbesteden te maken voel ik mij ook veel zekerder om in de toekomst nog meer werk uit te besteden en nog meer rust en vrijheid te creëren voor mijzelf.”

“Ik kan niet anders zeggen dan dat Suzanne de afgelopen maanden mijn ‘accelerator’ was. Het gaat niet om die tonnen donaties die ik binnen wil halen – dat is het doel nooit geweest. Het gaat om die tienduizenden moeders in Afrika die we hiermee kunnen ondersteunen met babypakketten. En daarvoor moet je next level gaan denken en doen. Omzetdoelen, een team vormen, marketingplannen – dit is de real deal. De belangrijkste shift vindt plaats in mijn denken. Zoals ik net vertelde, ik kom van ver. Nu voel ik me meer en meer die directeur, die zakenvrouw. Neem ik mijn beslissingen steeds vaker met de vraag in mijn achterhoofd: ‘wat levert dit MommaLuv op?’ Suzanne heeft mij het volgende doen beseffen: wat is het gááf om ondernemer te zijn! Om telkens dingen te proberen, te tweaken, los te laten wat niet werkt. ‘You’re in this for the long run’, zei ze me. Inderdaad Suzanne! Tof dat je een stuk met me mee bent gelopen! Dankjewel!”

“Suzanne heeft mij geholpen om overzicht te krijgen bij het professionaliseren van mijn bedrijf. Door te helpen prioriteiten te stellen en concrete feedback te geven heb ik veel verbeteringen, zoals een vernieuwde website, aangebracht in een korte tijd. Ook heeft zij mij geholpen met het ontwikkelen van mijn eerste product, een e-course, waar zij met goede ideeën, suggesties en een duidelijk plan van aanpak kwam. Dankzij het drie maanden traject heb ik in een korte tijd stappen grote gemaakt omdat ik een stok achter de deur had en snelle feedback en suggesties kreeg van Suzanne.”

Beginner

Locatie-onafhankelijk worden: vrijheid creëren

De e-course is bedoeld voor mensen die hun eerste stappen naar vrijheid willen zetten. Tijdens de cursus leer je welk werk jij locatie-onafhankelijk kan gaan doen, hoe je zelf kan bepalen waar je werkt en hoe je afrekent met beren op de weg. Ook weet je wat je nog moet regelen. Dankzij een overzichtelijk stappenplan realiseer jij in korte tijd jouw eigen remote bedrijf. Na deze e-course heb jij je eerste klant(en) en ben jij klaar voor je eerste digital nomad-avontuur! Ik help je graag zodat jouw basis voor vrijheid gelegd is. Are you ready?

€198

Gevorderd

Online ondernemen: meer vrijheid ervaren

Dit traject is bedoeld voor mensen die de eerste stappen naar vrijheid al hebben gezet. Jij bent als locatie-onafhankelijk ondernemer, maar het loopt nog niet helemaal naar wens. Je droomt van groeien, meer verdienen en minder werken. Work less, earn more! Tijdens het gevorderden-traject leer je hoe je je bedrijf kunt laten groeien, hoe je een schaalbaar product creëert en meer passief inkomen verdient. Na dit traject ervaar jij meer vrijheid, plezier én inkomen als locatie-onafhankelijk ondernemer. Ben jij klaar voor the next level in het ondernemerschap? Come and get it!

€3000

“Suzanne heeft mij geholpen knopen door te hakken: in 6 weken tijd heb ik extra versterking aangenomen, mijn diensten gestandaardiseerd en een online product bedacht. Door mijn werk slimmer te organiseren, krijg ik meer tijd om áán m’n bedrijf te werken, in plaats van in. Voorheen zat altijd vol met werk voor klanten, en kwam ik daar niet aan toe. Nu wel, waardoor er ruimte ontstaat om te bouwen en verder te groeien. Dat geeft veel energie! Suzanne hielp groter te denken en te dóen, zij is een echte inspirator, motivator en sparringspartner.”

“Ik had een droom. Een eigen bedrijf met eigen inkomen, en de vrijheid om remote te kunnen werken. Na bloed, zweet en tranen is het gelukt. YES! De bijdrage van Suzanne is grandioos geweest en heeft de weg naar mijn droom waanzinnig versneld. Ik twijfelde vooraf of de samenwerking het wel waard zou zijn. Zou zij me wel echt kunnen helpen? Zou ik het wel terug verdienen? Nu zit ik met mijn laptop anderhalve maand in Namibië, Zimbabwe en Zuid-Afrika. Doordeweeks een goede werkplek en in het weekend de woestijn of natuur in met tenten en kampvuur. Helemaal waar ik had gehoopt. Ondertussen draait het bedrijf steady door. Ik kijk er ook weer naar uit in Nederland te knallen met het team. Ik wil Suzanne en uiteraard het team van Just Leadz onwijs bedanken voor deze reis. Over Suzanne; ze luistert goed, zegt waar het op staat, is nauwkeurig en concreet en weet de vinger op de zere plek te leggen. Dat maakt haar advies waardevol en vaak direct inzetbaar. Nogmaals bedankt Suzanne! Op naar de volgende!”
“Twee coachingstrajecten binnen één jaar. Ik begon mijn eerste traject met het doel mijn beide bedrijven naar next level te brengen, én dat lukte. Na een half jaar begon het toch weer te kriebelen, ik wilde weer een stap verder. Maar nu had ik als doel om mijn focus te leggen op Hou Het Luchtig, ik wil nog meer online ondernemen, verschillende verdienmodellen neerzetten én mensen inspireren met mijn verhaal. Suzanne weet als geen ander hoe je dat doet, want zij heeft het al gedaan! Het plan: een e-course maken. Het eindresultaat: een e-course! Suzanne is tijdens het hele traject erg betrokken en vooral tijdens de lancering van mijn e-course zette ze die extra stap om mij te helpen, ze gaf me via Instagram DM extra tips en hielp me om gemotiveerd te blijven! Suzanne is je persoonlijke cheerleader, maar durft ook te zeggen waar het op staat, perfecte combinatie om te groeien, zowel persoonlijk en zakelijk.
Echt geen seconde spijt gehad om te starten met beide trajecten. Ik heb zoveel geleerd en nu staan er meerdere e-books en een e-courses online, en dat allemaal binnen één jaar. Mede dankzij jou, dankjewel!”

“Het voordeel van een 1:1 traject is dat je er veel meer uit haalt dan uit haar boek. De grootste pluspunten zijn de persoonlijke aandacht en het gepersonaliseerde traject; het wordt afgestemd op jouw wensen. Per sessie kreeg ik huiswerk mee waardoor ik het idee had dat ik echt met sprongen vooruit ging! En Suzanne reageerde altijd snel en adequaat als ik vragen had.

Vooral het gedeelte mindset vond ik erg fijn om aan te werken, dankzij haar zijn er veel onzekerheden weg genomen omdat we open over mijn persoonlijke valkuilen en mijn angsten als beginnend ondernemer spraken. Suzanne stelt de juiste vragen en ontkracht problemen die ze eventueel met persoonlijke ervaringen kan weerleggen. Hierdoor zag ik mijn toekomst als ondernemer helder en kon ik me focussen op wat me enthousiast maakt. Na elke sessie zat ik bomvol energie en zelfvertrouwen!

Ik kan het traject enorm aanraden. Ik begon aan het traject om te kijken of het ondernemerschap ‘wel voor mij zal zijn’. Daar kan ik nu volmondig JA op antwoorden! Inmiddels sta ik ingeschreven bij de KVK, heb ik een website, verschillende offertes verstuurd en een plan van aanpak voor mijn business. En bovenal: een gevoel van vrijheid. Love it!”

“Al langere tijd is het mijn wens om locatie-onafhankelijk te gaan werken, ik kreeg het alleen maar niet concreet wát ik ging doen. Gelukkig was daar Suzanne! Tijdens de coaching werkt ze echt aan een persoonlijk plan, laat zien waar jouw kansen liggen en geeft concrete tips om al je excuses uit de weg te ruimen. Dankzij Suzanne ben ik nu vol enthousiasme aan de slag met mijn eigen remote verdienmodellen!”

“Suzanne heeft mij enorm geholpen door advies te geven over mijn bedrijf en werk als digital nomad. Via Instagram leerde ik Suzanne kennen en volgde ik haar Digital Nomad cursus. Daarin kwam al heel veel nuttige informatie voorbij voor het werken als digital nomad. Vervolgens heeft heb ik Suzanne in Chiang Mai ontmoet voor een 1:1. Suzanne is een ambitieuze meid met enorm veel goede ideeën. Ze wist mij precies de juiste handvaten te geven om dingen echt in gang te zetten. Dankjewel Suzanne!”

“Suzanne heeft veel kennis op het gebied van werken als digital nomad. De 1 op 1 begeleiding is heel fijn, omdat je op die manier echt een persoonlijk plan op kunt stellen. Ik heb mijn belemmeringen opzij kunnen schuiven. Ik weet nu hoe ik het reizen moet aanpakken en dat er veel minder beren op de weg zijn dan ik dacht. Door Suzanne heb ik nu echt de motivatie, het enthousiasme en vooral het lef om te gaan werken als digital nomad.”

Over mijn 1:1 Traject

Dit kan je bij mij verwachten:

 • Drie maanden ben ik jouw Vrijheidsmentor. Dit betekent dat je mij altijd om hulp kan vragen – ook tussen de sessies in via mail en Whatsapp. Je mag drie maanden lang mijn brain picken.
 • Ik maak een gepersonaliseerd traject op maat voor jou. ‘Beginner’ of ‘Gevorderd’ is de basis, maar elk traject bestaat uit losse modules die het beste bij jou passen. Tijdens een call kunnen we samen de opties doorlopen.
 • Alle begeleiding is persoonlijk, live en 1:1 (bij mij op kantoor in Utrecht of via Zoom)
 • Kick-off bij mij op kantoor (of via Zoom)
 • 6x een 1-op-1-sessie (via Zoom)
 • Gesigneerd boek Work Hard Travel Harder t.w.v. €20 is inbegrepen
 • Live dag met gelijkgestemden
 • Toegang tot mijn online programma Freedom Queen (7 modules) t.w.v. €995

Investering: € 3000* (excl. BTW) voor drie maanden

* te betalen in drie termijnen

Waar ik voor sta

1.

Locatie-onafhankelijk werken: fysieke vrijheid

2.

Doen wat je leuk vindt: mentale vrijheid

3.

Genoeg geld verdienen: financiële vrijheid

Heb je minder te besteden?

Dan is mijn online coachingprogramma wat voor jou!

Door een online training te combineren met groepscoaching, kan de prijs laag worden gehouden.

Nadere informatie

 • Drie maanden ben ik jouw Vrijheidsmentor. Dit betekent dat je mij altijd om hulp kan vragen – ook tussen de sessies in via mail en Whatsapp. Je mag drie maanden lang mijn brain picken. Ik sta voor je klaar!
 • Ik maak een gepersonaliseerd traject op maat voor jou. ‘Beginner’ of ‘Gevorderd’ is de basis, maar elk traject bestaat uit losse modules die het beste bij jou passen. In de kick-off wordt duidelijk waar jouw behoeften liggen en hoe het traject er verder uit zal zien.
 • Alle begeleiding is persoonlijk, live en 1:1 (bij mij op kantoor in Utrecht of via Whereby, wat jij wilt). De theorie, de modules en mijn boek bestaan natuurlijk al, maar de toepassing op jou is 100% gepersonsaliseerd.
 • Kick-off bij mij op kantoor (of via Whereby als je niet naar Utrecht kan komen). De kick-off duurt ongeveer 2 uur. Samen bepalen we hoe jouw traject er uit komt te zien, waar je behoefte aan hebt en wat jouw doel wordt. In drie maanden gaan we daar naartoe werken.
 • 6x een 1-op-1-sessie (op kantoor of via Whereby). De sessies duren 1 uur. Tijdens de sessie bespreken we de modules die op dat moment relevant zijn. Vooraf krijg je wat theorie mee ter voorbereiding. Na de sessie krijg je opdrachten als huiswerk om je echt aan de slag te zetten.
 • Gesigneerd boek Work Hard Travel Harder t.w.v. €20 is inbegrepen. Ik zal regelmatig verwijzen naar stukjes theorie uit mijn boek, of je vragen om een bepaald interview te lezen ter voorbereiding.
 • Live dag met gelijkgestemden. Deze plannen we in overleg met de andere mentees. Zo leer je meteen andere Vrije Meiden kennen die in hetzelfde schuitje zitten, en waar je van kan leren. Wellicht zit er zelfs een nieuwe klant v oor je tussen! De rest van de dag gaan we co-worken om te ervaren hoe het is om locatie-onafhankelijk te werken.
 • Je hebt drie maanden toegang tot mijn Digital Nomad E-Course (t.w.v. €198) en cursisten community

Hoe het werkt

 • Enthousiast? Plan dan een ‘call for freedom‘ in. Tijdens dit gesprek (circa 30 minuten) maken we kennis en mag je mij alles vragen over het traject. We bespreken wat jouw wensen zijn en waar jij hulp bij kan gebruiken.
 • Aan het eind van de call beslis je of je een offerte van mij wilt ontvangen. Als er een wederzijdse klik is natuurlijk 😉
 • Ik maak een offerte voor je, zodat je alle beloftes op papier hebt. Je kan de offerte online accepteren.
 • Je ontvangt zo snel mogelijk een gesigneerd exemplaar van mijn boek Work Hard Travel Harder (t.w.v. €20) op je deurmat.
 • We plannen vervolgens de kick-off in, bij voorkeur bij mij op kantoor in Utrecht. Toch het fijnste kennis maken in real life.
 • Tijdens de kick-off bespreken we jouw wensen, stellen we doelen en maak ik een planning voor de rest van jouw traject. Samen plannen we ook de sessies in.
 • Je hebt drie maanden toegang tot mijn Freedom Queen leeromgeving (t.w.v. €995)
 • Tijdens de sessies – in Utrecht of via Zoom – lopen we de voor jou geselecteerde modules door en bespreken we de opdrachten die je hebt uitgevoerd. Ook geef ik je weer huiswerk mee voor de volgende sessie.
 • Tussendoor vragen? Of kom je er niet uit met een opdracht? Je mag mij altijd mailen of appen! Ik ben echt drie maanden lang jouw Vrijheidsmentor. Je mag drie maanden lang mijn brain picken.
 • Samen met de andere mentees plannen we ook de live dag in. Zo kunnen jullie elkaar allemaal ontmoeten en van elkaar leren. Daarnaast is het een mooie oefening om te gaan werken op afstand.
 • Na de drie maanden is het door ons samen gestelde doel behaald.* Je weet hoe je ‘alleen verder moet’. Indien gewenst is er ook een vervolgtraject mogelijk, maar dat is niet per se het doel.

* Mits je al het door mij opgegeven huiswerk hebt gedaan natuurlijk 😉

N.B. Betaling mag per maand geschieden. Ik stuur je vóór elke maand een factuur toe. In een keer vooraf betalen? Dan kan ik je 5% korting aanbieden!

Klaar om je grenzen te verleggen?

Over Suzanne

 • 2016

  Start als locatie-onafhankelijk ondernemer

  Freelancer PR en content + blogger VrijeMeid.nl

 • 2018

  Oprichting Snappr

  PR-bureau (en e-course) met compagnon Chantal Schram

  2018

 • 2020

  Auteur Work Hard Travel Harder

  Mijn eerste boek over werken en reizen als digital nomad

 • 2020

  Digital Nomad E-Course + Vrije Meid 1:1 Traject

  Als vrijheidsmentor help ik andere ondernemers aan meer vrijheid.

  2020

 • 2021

  Lancering Freedom Queen + Ontdek Jouw Missie

  Mijn groepstraject voor een schaalbaar verdienmodel en e-course om te ontdekken wat jij kan gaan doen.

 • 2021

  De route naar €100.000 per jaar

  Nieuwe e-course + tweede boek

  2021

 • 2022

  Verkoop Snappr

  Snappr verkocht aan concurrent Mediatic.

 Lees hier meer over mij >

“Met Suzanne als coach heb ik in drie maanden tijd mijn eigen bedrijf opgezet. Tijdens de start van het coachingstraject wist ik niet eens welk werk ik locatie onafhankelijk kon gaan doen… De frisse blik en het enthousiasme van Suzanne zorgden ervoor dat we dit in de eerste sessie al duidelijk hadden. Daarna hebben we een plan opgesteld dat leidde naar het vinden van mijn eerste klant(en) en het nemen van ontslag van mijn baan in loondienst. Suzanne heeft me laten inzien dat mindset alles is en als je maar weet waar je naartoe werkt, dit ook haalbaar is. Inmiddels heb ik mijn eerste drie klanten én heb ik mijn baan in loondienst opgezegd.
Dus: wil je werken en reizen tegelijkertijd? Eigen baas zijn en je eigen werktijden bepalen? Maar is het lastig om die eerste stappen te zetten? Dan kan ik coaching van Suzanne echt aanraden!

“Voor mij was dit het tweede coachtraject bij Suzanne. Do I need to say more? Ik wilde mijn onderneming naar een hoger level brengen en besloot dus nog een keer 3 maanden door Suzanne begeleidt te worden. Nu gingen we dieper in op Passief inkomen, Affiliate marketing, Online zichtbaar blijven, Betaald e-book lanceren, Omzetdoelen stellen.

Door Suzanne had ik echt een stok achter de deur en kon ik altijd op haar terugvallen als ik er even niet uitkwam. Hierdoor heb ik echt weer een sprong voorruit gemaakt en heb ik ook meer klanten en omzet gekregen.

“Al tijdens mijn studie voelde ik dat ik werken graag wilde combineren met reizen. Na vier jaar in loondienst werken, begon ik pas echt naar dat gevoel van willen werken en reizen te luisteren. Suzanne volg ik met veel plezier door haar enthousiasme, gezelligheid en nuchterheid en omdat zij parttime digital nomad is, leek deze lifestyle voor mij ook haalbaar.

Ik heb toen eerst de Digital Nomad E-course gedaan en merkte al snel dat ik meer wilde. Maar waar moest ik beginnen? Na de call for freedom was het duidelijk dat Suzanne mij naar een vrijer leven kon gaan helpen!

Het traject vond ik super leuk en kreeg er enorm veel energie van! De duidelijke opdrachten en een stok achter de deur hebben ervoor gezorgd dat ik heel veel stappen heb gezet in een hele korte tijd. Drie maanden later was ik ook twee klanten rijker! Een beter begin heb ik mij niet kunnen wensen.”

“Suzanne heeft een echte no-nonsense, knal-mentaliteit! Mijn grootste win is mijn mindset-switch op het gebied van zakelijk denken. Ik denk nu bij elk nieuw project: wat gaat dit mijn bedrijf opleveren? Door Suzanne’s hulp kunnen we veel meer mensen helpen en meer impact maken.”

“Ik wilde al een tijdje het roer om gooien maar wist niet zo goed hoe. Toen ik Suzanne begon te volgen op Insta wekte dat al snel veel interesse en nieuwsgierigheid. Na een paar keer contact gehad te hebben met Suzanne besloot ik de stap te nemen en plande ik een call of freedom in. Geen minuut spijt van gehad! Voor mijn gevoel was er meteen en klik en wist ik dat ik dit moest doen. Suzanne is juist het tegenovergestelde van mij en dat is precies wat ik nodig had. Ik was onzeker en zag veel beren op de weg, Suzanne liet zien dat dit helemaal niet nodig was. Toen ik het traject afsloot had ik 2 bedrijven opgezet, mijn eerste klant binnen en uitzicht naar meer.”
“Ik werk sinds twee maanden met een team, dat ik dankzij de coaching van Suus heb weten op te zetten. Ik had geen idee waar te beginnen. Waar vind je die mensen? Hoe kan je het loslaten? Hoe regel je het? Ik wilde een team omdat ik niet alles meer alleen kan en wil doen. Suus heeft me van A tot Z geholpen. Ik kreeg praktische tips, tools en opdrachten waarmee ik meteen aan de slag kon. Hoe schrijf je een goede vacature? Wat voor persoon zoek je? Hoe groot wordt je team?
Fijne insiderstips van iemand die weet wat ze doet! Het heeft me heel erg geholpen en mijn ogen geopend. Ik heb fouten kunnen voorkomen. Ik was eerst bang dat opdrachtgevers een team niet zouden accepteren, maar ook daar had Suzanne oplossingen voor. Ik heb mijn bedrijf leren neerzetten als een merk. Het draait niet meer om mij. Ik heb me over belemmerende overtuigingen heen gezet en heb daadwerkelijk een team gebouwd. Als je twijfelt of je het durft of kan, en waar je moet beginnen: Suus is down to earth en heeft rake tips!”

Meer weten?

Tijdens een call for freedom maken we telefonisch kennis. Zo kunnen we elkaar een beetje leren kennen. Je mag mij alles vragen. Na dit gratis adviesgesprek weet jij precies waar ik jou bij zou kunnen helpen.