Over Suzanne

Hoi, ik ben Suzanne. Ik ben in 2016 eigen baas geworden omdat ik meer vrijheid wilde. De vrijheid om meer te reizen, te werken waar en wanneer ik wil, en een carrière op te bouwen die mij en de wereld een beetje gelukkiger maakt.

Sinds 2020 ben ik actief als Vrijheidsmentor: met mijn Vrije Meid 1:1 Traject begeleid ik jou naar een vrijer leven.

Sinds 2016 heb ik talloze PR-klussen gaan voor innovatieve bedrijven en ondernemers. Daarnaast run ik al meer dan 11 jaar mijn blog VrijeMeid.nl. In februari 2020 kwam mijn eerste boek uit: Work Hard, Travel Harder over werken en reizen als digital nomad. Dat is dan ook wat ik zelf regelmatig doe: werken vanuit het buitenland. Deels omdat dit super inspirerend is, deels omdat ik hierdoor vaker kan reizen.

Ik help jou graag om ook de vrijheid te creëren om jouw leven zo leiden als dat jij wilt. Voor mij is locatie-onafhankelijk ondernemen de sleutel voor vrijheid, groei en geluk.

Ondernemen is voor mij een grote speeltuin waar ik ontzettend veel van leer en enorm door groei, als ondernemer en als mens. Dat maakt mij gelukkig.

Wil jij ook meer vrijheid, meer groei en gelukkiger in het leven staan? Laat mij je dan helpen!