Vrijheid

Groei

Geluk

Wat is succes voor jou?

Laat mij je helpen het te bereiken.

Ik ben Suzanne

PR-specialist, blogger en auteur van het boek Work Hard Travel Harder, over werken en reizen als digital nomad.

Ik help jou graag om ook de vrijheid te creëren om jou leven zo leiden als dat jij wilt. Voor mij is locatie-onafhankelijk ondernemen de sleutel voor vrijheid, groei en geluk.

Doordat ik mijn bedrijven locatie-onafhankelijk kan runnen, kan ik reizen wanneer ik wil, werken waar ik wil en geld verdienen ongeacht plaats en tijd. Ondernemen is voor mij een grote speeltuin waar ik ontzettend veel van leer en enorm door groei, als ondernemer en als mens. Dat maakt mij gelukkig.

Wil jij ook meer vrijheid, meer groei en gelukkiger in het leven staan? Laat mij je dan helpen!

“Suzanne heeft mij enorm geholpen door advies te geven over mijn bedrijf en werk als digital nomad. Via Instagram leerde ik Suzanne kennen en volgde ik haar Digital Nomad cursus. Daarin kwam al heel veel nuttige informatie voorbij voor het werken als digital nomad. Vervolgens heeft heb ik Suzanne in Chiang Mai ontmoet voor een 1:1. Suzanne is een ambitieuze meid met enorm veel goede ideeën. Ze wist mij precies de juiste handvaten te geven om dingen echt in gang te zetten. Dankjewel Suzanne!”

Werk met mij voor

Vrijheid Groei Geluk

1:1 Begeleiding

Als ervaren ondernemer en digital nomad help ik jou graag aan meer vrijheid, groei en geluk. Life’s too short! Nu is het goede moment om je droomleven te gaan creëren. Met business-tips, praktische handvaten en mijn aanstekelijk enthousiasme zetten we samen stappen naar jouw vrijheid. Mijn no-nonsense attitude, optimisme en kracht helpt jou het leven te gaan leiden dat jij wilt. Lees hier meer over mijn Vrije Meid 1:1 Traject.

Online cursus

In mijn online cursus deel ik al mijn ervaringen, fuck-ups, learnings en tips voor meer vrijheid, groei en geluk. Alle kennis die ik afgelopen vier jaar als ondernemer en digital nomad heb vergaard, deel ik met jou op een laagdrempelige, toegankelijke manier. Dankzij praktische handvaten kan jij direct stappen zetten richting het leven van jouw dromen.

Meer weten >

Gratis adviesgesprek

Tijdens een gratis adviesgesprek heb je 30 minuten om je vragen op mij af te vuren. Samen analyseren we welke stappen jij moet zetten voor meer vrijheid, groei en geluk. Wat betekent vrijheid voor jou? Welke groei wil jij zien? Wat maakt jouw gelukkig? Een droomleven is voor iedereen anders. Na een gratis adviesgesprek weet je beter wat je wilt en wat ervoor nodig is om dat te bereiken. Indien er een klik is, geef ik aan hoe ik jou hierbij kan helpen.

Blog

Op mijn blog VrijeMeid.nl deel ik wekelijks tips over reizen, ondernemen en persoonlijke groei. Alles met het doel om jou – een vrouw van deze tijd – een leven te bieden vol vrijheid, groei en geluk. Voor mij is locatie-onafhankelijk werken de sleutel voor een vrij leven. Ik kan reizen wanneer ik wil, werken waar ik wil en geld verdienen ongeacht plaats en tijd. Zo heb ik niet alleen de leukste baan van de wereld, maar ook genoeg inkomen en vrijheid voor mijn hobby’s en sociaal leven.

Wat is een digital nomad?

Als digital nomad beginnen: 10 stappen

10 Excuusjes om géén digital nomad te worden

Suzanne heeft veel kennis op het gebied van werken als digital nomad. De 1 op 1 begeleiding is heel fijn, omdat je op die manier echt een persoonlijk plan op kunt stellen. Ik heb mijn belemmeringen opzij kunnen schuiven. Ik weet nu hoe ik het reizen moet aanpakken en dat er veel minder beren op de weg zijn dan ik dacht. Door Suzanne heb ik nu echt de motivatie, het enthousiasme en vooral het lef om te gaan werken als digital nomad.

Klaar om stappen te zetten?

Plan nu je gratis adviesgesprek in

Je kent mij van

DIT WIL IK!

* indicates required