Digital Nomad Coaching

Tijdens een Digital Nomad Coachingsessie kan je een uur lang vragen op mij afvuren en help ik jou met het concreet maken van jouw dromen. Samen maken we een actieplan zodat jij écht succesvol aan de slag gaat als remote worker. Een uur lang gepersonaliseerd advies, tips en áctie dus! Na deze een-op-een-begeleiding ga je naar huis met nieuwe verdienmodellen en zijn al je specifieke vragen beantwoord.

Datum en plaats

Na jouw betaling hebben we contact over jouw gewenste datum en tijdstip voor de sessie. De gesprekken vinden online plaats (hallo digital nomad!), of – als ik in Nederland ben – op mijn kantoor in Utrecht.

Prijs: 95 euro (excl. BTW) voor 60 minuten coaching.

Boek jouw Digital Nomad Coachingsessie hier!

“Suzanne heeft mij enorm geholpen door advies te geven over mijn bedrijf en werk als digital nomad. Via Instagram leerde ik Suzanne kennen en volgde ik haar Digital Nomad cursus. Daarin kwam al heel veel nuttige informatie voorbij voor het werken als digital nomad. Vervolgens heeft heb ik Suzanne in Chiang Mai ontmoet. Suzanne is een ambitieuze meid met enorm veel goede ideeën. Ze wist mij precies de juiste handvaten te geven om dingen echt in gang te zetten. Dankjewel Suzanne!”

Elke Smit