Tondernemers Tribe

Online Coachingsessie

‘Meer vrijheid in je business’

Wil jij meer vrijheid in je business? En daardoor in je leven? Ik help je daar graag bij. Je mag mij alles vragen over groeien met je bedrijf, struggles en nieuwe plannen voorleggen, hoe op te schalen, wat je wilt! Mijn brain picken?

Plan dan een online coachinggesprek met mij in! In 1,5 uur komen we samen tot meer vrijheid in jouw business.

Boek hier jouw online sessie voor €295 excl. BTW (€356,95 incl. BTW).

Het online coachingsgesprek vindt plaats via Zoom.  Na betaling kan je de sessie meteen inplannen via Calendly. Je ontvangt een factuur van Plug & Pay in je mailbox.

Al langere tijd is het mijn wens om locatie-onafhankelijk te gaan werken, ik kreeg het alleen maar niet concreet wát ik ging doen. Gelukkig was daar Suzanne! Tijdens de coach call werkt ze echt aan een persoonlijk plan, laat zien waar jouw kansen liggen en geeft concrete tips om al je excuses uit de weg te ruimen. Dankzij Suzanne ben ik nu vol enthousiasme aan de slag met mijn eigen remote verdienmodellen!

“Suzanne heeft mij enorm geholpen door advies te geven over mijn bedrijf en werk als digital nomad. Via Instagram leerde ik Suzanne kennen en volgde ik haar Digital Nomad cursus. Daarin kwam al heel veel nuttige informatie voorbij voor het werken als digital nomad. Vervolgens heeft heb ik Suzanne in Chiang Mai ontmoet. Suzanne is een ambitieuze meid met enorm veel goede ideeën. Ze wist mij precies de juiste handvaten te geven om dingen echt in gang te zetten. Dankjewel Suzanne!”