Tondernemers Tribe

Strategie Sessie

Losse 1:1 coachingsessie

Wil jij meer vrijheid in je business? Groeien met je bedrijf? Ik help je daar graag bij. Je mag mij alles vragen voor jouw nieuwe aanbod of lancering, struggles, wat je wilt! Ik help je graag met een simpele strategie en concrete actiepunten.

Plan dan een online of offline coachinggesprek met mij in! In 2 uur komen we samen tot meer vrijheid in jouw business.

Boek hier jouw coachingsessie voor €495 excl. BTW (€598,95 incl. BTW).

Het coachingsgesprek vindt plaats via Zoom of bij mij op kantoor in Utrecht. Je kan aangeven wat jouw voorkeur heeft. Na betaling kan je de sessie meteen inplannen via Calendly. Je ontvangt een factuur van Plug & Pay in je mailbox.

“Suzanne haar superpower is haar groeimindset. Je kan alle boeken over schalen lezen die je wilt, maar iemand vinden die dit ademt en dan ook nog met JOU meedenkt is goud waard.”

Al langere tijd is het mijn wens om locatie-onafhankelijk te gaan werken, ik kreeg het alleen maar niet concreet wát ik ging doen. Gelukkig was daar Suzanne! Tijdens de coach call werkt ze echt aan een persoonlijk plan, laat zien waar jouw kansen liggen en geeft concrete tips om al je excuses uit de weg te ruimen. Dankzij Suzanne ben ik nu vol enthousiasme aan de slag met mijn eigen remote verdienmodellen!

“Suzanne heeft mij enorm geholpen door advies te geven over mijn bedrijf en werk als digital nomad. Via Instagram leerde ik Suzanne kennen en volgde ik haar Digital Nomad cursus. Daarin kwam al heel veel nuttige informatie voorbij voor het werken als digital nomad. Vervolgens heeft heb ik Suzanne in Chiang Mai ontmoet. Suzanne is een ambitieuze meid met enorm veel goede ideeën. Ze wist mij precies de juiste handvaten te geven om dingen echt in gang te zetten. Dankjewel Suzanne!”