“Suzanne van Duijn was één van de sprekers op het Lente Loopbaan Evenement; een carrière evenement voor Tilburgse studenten. Dit jaar was het thema ‘Confrontatie met verwachtingen’ en daar sloot het verhaal van Suzanne heel goed bij aan. Van niet weten wat je na je studie moet tot een succesvol ondernemer. Met veel plezier en bewondering heb ik geluisterd naar de stappen die Suzanne in haar leven en vooral carrière heeft gezet. Ook had ze een aantal exemplaren van haar eigen boek meegenomen waar veel studenten graag een kijkje in namen. Suzanne kon haar verhaal interessant en motiverend vertellen; alle studenten zaten aandachtig te luisteren naar hoe het óók kan.”

Spreker

Ik word regelmatig ingehuurd als spreker en (gast)docent.

Onderwerpen: mijn carrièreswitch, online ondernemen, locatie-onafhankelijk werken en geld verdienen. En dat allemaal op jouw manier: bewandel je eigen pad. Dát is vrijheid!

Ik werd al ingehuurd door o.a. Hogeschool Inholland, SRM Marketing & Communicatie Opleidingen en Trainingen, Better Tourism Academy en Nomad Cruise. Daarnaast gaf ik een TEDx Talk in juni 2020 op TEDx Utrecht.

Prijs: vanaf 995 euro (excl. BTW)

Neem voor meer informatie contact op via:
info@vrijemeid.nl