E-Book

Reizend Ondernemen

14,95 euro

Incl. BTW

Digital nomad zijn is een lifestyle, geen snoepreisje

Suzanne van Duijn

Het e-book Reizend Ondernemen bevat alle informatie van de Digital Nomad Insta Course ‘Reizend Ondernemen’. Het boek is te gebruiken als naslagwerk voor deelnemers van de cursus of los te gebruiken voor mensen die geen behoefte hebben aan de extra voordelen* van de Insta Course.

Reizend Ondernemen bevat 20.000 woorden (circa 50 pagina’s). Het e-book bevat al mijn kennis, ervaring, fuck-ups en tips over reizend ondernemen van de afgelopen drie jaar. Ik deel dit graag op een laagdrempelige manier omdat ik iedereen zijn droomleven gun!

Meer vrijheid, reizen en geld kunnen verdienen vanuit het buitenland? Dan is dit e-book voor jou!

Wat anderen zeggen

“Het e-book van Reizend Ondernemen is een múst-read voor iedereen die ervan droomt om Digital Nomad te worden! Suzanne vertelT uit eigen ervaring en deelt ook alle praktische tips die je móet weten voor je op reis gaat. Inclusief compleet stappenplan! Na het lezen van dit e-book smelten al je (eventuele) twijfels als sneeuw voor de zon… Dikke vette aanrader, dus!”

Cathelijn Paling

“Ik had het E-book in een dag aan het zwembad uit! Je wilt niet stoppen met lezen en het leest makkelijk weg. Heel leuk eerste boek om meer te weten te komen over het Digital Nomad leven. Het heeft mij in ieder geval nog enthousiaster gemaakt om door te pakken.”

Denice van den Dikkenberg

“Reizend Ondernemen is een must read voor iedereen met de droom om de wereld te ontdekken. Suzanne deelt haar persoonlijke tips, fuck-ups en enorm veel waardevolle informatie over het bestaan als digital nomad. Wakker je wanderlust aan en ga op avontuur!”

Claire van BavelClaire & Content
Digital Nomad Insta Course

Meer info

Deelnemers van de Digital Nomad Insta Course krijgen het e-book er gratis bij.

* De voordelen van de Insta Course ten opzichte van het e-book

  • Dagelijks circa 50 Stories waarin Suzanne de stof uitlegt in video
  • Passief leren door middel van luisteren
  • Mogelijkheid tot het stellen van vragen
  • Interactie met – en leren van andere deelnemers
  • Live Q&A aan het einde

Van pdf naar e-reader

Maak van de pdf een epub-bestand zodat je het e-book kan lezen op je e-reader. Lees hier hoe het werkt.

Digitaal product

Dit is een digitaal product. Na aankoop krijg je een pdf-bestand toegestuurd (bij je factuur). Dit bestand kun je downloaden. Je krijgt dus geen fysiek product thuisgestuurd, maar een bestand dat je op je laptop, telefoon of tablet kan bekijken. Het e-book is niet te retourneren.