Van slaaf van je werk naar vrijheid door locatie-onafhankelijk ondernemen

Met deze e-course creëer jij een vrij leven. Dankzij locatie-onafhankelijk werk, autonomie en een portie lef kan jij werken waar je wilt en reizen wanneer je wilt.

Koop ‘m nu voor €198,- (excl. BTW)

Al meer dan 200 cursisten gingen je voor!

Herken jij dit?

  • Je wilt meer vrijheid, maar weet niet waar je moet beginnen
  • Je weet niet goed welk locatie-onafhankelijk werk jij kan doen
  • Jouw branche leent zich niet goed voor remote werk
  • Je bent in niets echt een expert en vraagt je af wie jou zou inhuren
  • Je laat je tegenhouden door je partner, kind, huisdier of je ouders, die locatie-onafhankelijk ondernemen maar raar vinden en jouw drang naar vrijheid niet begrijpen
  • Je bent bang om niet genoeg geld te verdienen als locatie-onafhankelijk ondernemer
  • Je wilt meer vrijheid, maar vindt altijd een reden waarom je er nu nog niet voor kan gaan
  • Je droomt van vrijheid, maar je huidige leven is toch zo slecht nog niet

Wat als ik zeg dat ook jij een vrij leven mét zekerheid kan creëren?

Je kunt blijven dromen van meer vrijheid. Van vaker op reis kunnen en overal je werk kunnen doen. Je kan blogs blijven lezen en boeken blijven kopen, maar alleen met actie ga jij je situatie veranderen.

Onderneem actie! Waag de sprong! “Dat ga ik ook heus doen, gewoon zelf!” Maar vraag jezelf eens af waarom je tot nu toe nog niet eerder actie hebt genomen. Waarom leid je nog niet het vrije leven waar je van droomt? Wat heeft je ervan weerhouden stappen te zetten?

Blijkbaar waren er telkens redenen om te blijven hangen in het vertrouwde leven. Om geen risico’s te nemen. Ik vraag mezelf dan af: hoe graag wil je het echt? Wat is jouw vrijheid je waard? Waarom zou je het niet gewoon proberen? Wat is het ergste dat kan gebeuren als je het een echte kans geeft?

Ik weet wat je doormaakt. Ik heb zelf ook op dit punt gestaan. Vrijheid was mijn grootste droom, maar ik dacht ook dat het niet voor mij was. Dat het later wel kwam. Maar life’s too short! Het is echt mogelijk, maar het gaat niet vanzelf. Ik heb ook een risico genomen, fouten gemaakt, heel wat uurtjes gewerkt, maar inmiddels staat mijn bedrijf als een huis en reis ik gemiddeld vier maanden per jaar.

Als jij net zo’n vrij leven wilt leiden als ik (en wilt kunnen werken waar je wilt en reizen wanneer je wilt), help ik je graag. Als jij ook locatie-onafhankelijk wilt ondernemen, is het tijd voor aan leap of faith. Verspil geen tijd met aankloten, en voorkom dat je weer in dezelfde valkuil stapt en vrijheid geen prioriteit maakt. Koop vandaag nog mijn Digital Nomad E-Course.

“Ik wil je gewoon enorm bedanken hoe je mij/ons hebt laten inzien dat je moet denken ik mogelijkheden en dat als je het gesprek aangaat er zoveel meer mogelijk is om op afstand te kunnen werken. Eind vorig jaar volgde ik de Digital Nomad Course waardoor ik ben gaan nadenken wat ik op de korte en de lange termijn voor dromen had. Door corona werkten we beide thuis en konden we niet meer reizen, wat we zo graag deden. Na een jaar thuiswerken dachten we ‘waarom zou dit niet ergens anders kunnen?’ Zo zijn we in gesprek gegaan met onze werkgevers en gaan we nu in september naar Zuid-Afrika; 3 maanden wonen in Kaapstad! (YES!!) Vooral Robert-Jan zijn werkgever had er behoorlijk wat moeite mee. Maar door wat er in de lessen stond over in gesprek gaan met je werkgever is het toch gelukt. Hij gaat nu ipv 5 -> 3 dagen werken waardoor we toch nog inkomsten hebben maar wel veel meer vrijheid. Eigenlijk perfect! Dus bij deze wil ik je bedanken!”
“Suzanne heeft me laten inzien dat mindset alles is en als je een duidelijk doel voor ogen hebt kan je er makkelijker naartoe werken. In mijn geval wel. Ik houd van koken en van eten (who doesn’t) maar ik houd er ook van om de gerechten stap voor stap over te brengen. En daar was mijn doel. What’s cooking e-learning was geboren!”
“Suzanne heeft die extra duw gegeven om net die ene stap te zetten die ik nodig had.”
“De Digital Nomad e-course is een eye opener en als je het roer om wilt gooien doe de cursus.
Just do it! Je hebt helemaal niets te verliezen! Only to gain! Je kunt veel meer dan je denkt.”

“Na het volgen van de cursus, besloot ik de daad bij het woord te voegen en mijn droom waar te maken. Inmiddels ben ik alweer ruim een jaar zelfstandig journalist en tekstschrijver en werkte ik al reizend vanuit o.a. Indonesië, Curaçao en Japan. Mede dankzij de inspiratie en concrete tips van Suzanne, die mij het steuntje in de rug gaven dat ik nodig had!”

“De e-course van Suzanne is erg inspirerend. Ik ben er nog enthousiaster van geworden. Ik had haar boek ook al gelezen en vroeg me af of de cursus meerwaarde zou hebben, maar dat heeft hij zeker. Je bent concreter bezig met je plannen en door de cursus ben ik al veel concrete zaken aan het plannen. Zeer aanbevolen!”

“Wil jij een leven waarbij je zélf bepaalt hoe je dit invult? Geen vaste werktijden, geen baas om je aan te verantwoorden en geen kantoor waar je elke dag naartoe moet? Wil je vaker op reis kunnen, je eigen geld verdienen en werken wanneer jij wilt? Maar vind je het lastig om de echte stap te zetten? Dan is de Digital Nomad E-course van Suzanne van Duijn oprecht een aanrader.”

Mijn verhaal

Hoi, ik ben Suzanne van Duijn. Ik geloof dat locatie-onafhankelijk ondernemen de sleutel is naar vrijheid. Je werk is slechts een deel van je leven, maar dankzij het juiste werk kan je een vrij leven leiden.

In 2016 zegde ik mijn baan in loondienst op en ging fulltime verder als zelfstandige. Sindsdien reis ik vier maanden per jaar. Dit kan dankzij locatie-onafhankelijk ondernemen. Doordat ik zelf kan beslissen waar ik ik werk, kan ik reizen wanneer ik wil.

Op reis heb ik het gevoel dat ik leef. De wereld is simpelweg te groot en te mooi om het hele jaar in Nederland te zijn. Toch wil ik mijn thuisbasis niet opgeven. Als parttime digital nomad ervaar ik fulltime vrijheid, en combineer ik het beste van twee werelden.

Ik help vrouwen die ook meer vrijheid willen, om een vrij leven te creëren. Door locatie-onafhankelijk te gaan ondernemen en dankzij praktische tips, kunnen zij ook reizen en werken gaan combineren. Je wilt geen slaaf zijn van je werk, laat staan van je eigen klanten. Samen bouwen we aan het juiste bedrijf en de juiste mindset voor maximale vrijheid.

 

Je kan mij ook kennen van:

Hoe ziet de e-course eruit?

Video’s

Tekst

Opdrachten

Video

De e-course bestaat uit tientallen video’s waarin ik alle stappen naar vrijheid uitleg. Ik deel de belangrijkste informatie, praktische tips en mijn eigen ervaringen. De video’s zijn kort en laagdrempelig om te kijken.

Tekst

Ben jij een lezer? Of scan je tekst graag snel door? Dat kan! Alle informatie staat ook uitgeschreven in de e-course. In heldere zinnen wordt alles uitgelegd wat je moet weten om een vrij leven te gaan leiden.

Opdrachten

Met luisteren en lezen zet jij nog geen stappen. Hoewel kennis vergaren cruciaal is, zijn de opdrachten de echte weg naar vrijheid. Met elke opdracht kom jij dichterbij jouw droomleven. Breng de toegepaste kennis direct in de praktijk!

Online leeromgeving

Je krijgt toegang tot mijn online leeromgeving, waar je alle modules over locatie-onafhankelijk ondernemen kunt vinden. Je kunt direct bij alle modules, zodat je je eigen volgorde kan bepalen. De online omgeving blijft twee maanden toegankelijk, zodat je alles nog eens kunt inkijken.

Besloten Facebook-groep

Je krijgt toegang tot mijn besloten Facebook-groep ‘Digital Nomad E-Course | Cursisten Community’. Zo kan je makkelijk contact leggen met andere cursisten, gelijkgestemden ontmoeten, elkaar om hulp vragen of een oproepje delen. Je blijft voor altijd lid!

“Bij elk onderdeel werd ik even met mijn neus op de feiten gedrukt en moest ik echt even nadenken. Dat vond ik fijn omdat ik zo heel actief bezig was met wat ik wilde en hoe ik dat ook echt in de praktijk kan gaan brengen. In combinatie met boek Work hard, travel harder heb ik veel geleerd op heel veel verschillende aspecten van digital nomad lifestyle én vooral hoe ik het voor mij, als individu, mogelijk kan maken om remote te werken.”

‘Een dikke vette aanrader voor iedereen die droomt van een leven als Digital Nomad! De cursus van Suzanne staat vol met praktische informatie, persoonlijke ervaringen en duidelijke voorbeelden. Dingen waar je echt wat aan hebt! Dankzij de opdrachten aan het einde van iedere les pas je alles wat je leert ook gelijk toe op je eigen situatie. Zo bouw je dus gedurende de cursus meteen aan je eigen Digital Nomad-life, super handig!’ Suus, thanks voor de cursus, wijze lessen en motivatie!’

“Ik heb het vertrouwen en de motivatie dat ik mijn ideale lifestyle kan creëren door nu al stapjes te zetten. Niet meer alleen maar dromen, maar vooral ook dóen is een verademing. Vastberaden ook om de magische middenweg te vinden in het hebben van een fijne basis in Nederland én het vrije digital nomad bestaan. Kortom: deze cursus is een ideale take off voor iedereen die ook maar een beetje nieuwsgierig is en openstaat voor reizend ondernemen. Praktisch, leerzaam, doelgericht en bovenal waardevol!”

Mallorca, here I come!

‘In de Digital Nomad e-course rekende ik af met een paar beren op de weg, die voornamelijk in mijn hoofd bleken te zitten. Suzanne liet me inzien dat:

– Niet alles perfect hoeft te zijn
– Ik nu al van waarde ben (ook zonder ‘die ene’ cursus)
– Ook al heb je nog niet alles uitgevogeld… Gewoon doen!

Het resultaat? Ik had een gesprek met mijn huidige opdrachtgever en ik werk vanaf januari (grotendeels) vanaf mijn huisje op Mallorca. Een perfecte start van mijn digital nomad avontuur. Dankjewel Suzanne!’

Hoe ziet de online leeromgeving eruit?

Wat is vrijheid voor jou?

Hoe ziet jouw droomleven eruit? Waar gaan we naartoe werken? Welke stappen zijn er nodig?

Remote werk

Kunnen we jouw huidige werk remote maken? Welke nieuwe remote verdienmodellen kunnen we verzinnen?

Autonomie

Kan jij zelf bepalen waar je werkt? Hoe overtuig jij lastige opdrachtgevers? Hoe vind je je ideale klant? Hoe vind je de juiste partners?

Mindset

Wat zijn jouw beren op de weg? Wat zijn jouw grootste angsten? Welke hobbels moet jij nog overwinnen om echt te gaan doen?

Locatie-onafhankelijk werken

Waar en wanneer ga jij voor het eerst remote werken? Hoe ziet jouw ideale trip eruit? Hoe bepaal je je budget? Wat moet je allemaal nog regelen?

Bonussen

Naast de standaard modules krijg je toegang tot bonusvideo’s, twee e-books (over Instagram-cursussen geven en klanten vinden), mijn boek en de live Q&A’s.

Gratis bonussen

Mijn boek ‘Work Hard Travel Harder’ t.w.v. €20,-

In mijn boek deel ik praktische tips, eerlijke verhalen, inspirerende interviews en de beste bestemmingen voor digital nomads. Ruim 200 pagina’s aan informatie, prachtig design en heerlijke foto’s. Al 1500 exemplaren verkocht!

Bonusvideo’s t.w.v. €9,95

Alle stappen naar een vrij leven helder uitgelegd: bekijk alle extra video’s in de online leeromgeving. Dankzij meer dan 10 bonusvideo’s weet jij straks echt alles van remote werken.

E-Book Meer Klanten t.w.v. €14,95

Het e-book ‘Meer klanten’ bevat 8.000 woorden aan kennis, ervaringen, fuck-ups en tips over klanten vinden. Had ik deze handleiding maar gekregen toen ik in 2016 voor mezelf begon. Meer klanten vinden en succesvoller freelancen? Dan is dit e-book voor jou!

E-book Instagram-cursus t.w.v. € 15,95

Geld verdienen met Instagram? Een Instagram-cursus is een schaalbaar product dat bijna iedere ondernemer een lucratief en remote verdienmodel kan opleveren. Het e-book bevat 35 pagina’s met tips voor je eerste Instagram-cursus.

Live Q&A met Suzanne t.w.v. €75,-

Om de maand vindt er een live Q&A plaats met Suzanne in de FB-community. Stel live je vragen! Daarnaast kan je alle oude live Q&A terugkijken. Uren aan bonusmateriaal dus!

Kortom, de totale waarde van de e-course is € 333,85 (= 198 + 20 + 9,95 + 14,95 + 15,95), maar jij betaalt slechts € 198!