Van slaaf van je werk naar vrijheid door locatie-onafhankelijk ondernemen

Wil jij in 2021 reizen en werken waar en wanneer jij wil? Wil je financiele vrijheid ervaren? En heb jij een portie lef om echt voor je dromen te gaan? Dan is deze e-course voor jou!

Koop alleen deze week voor slechts €99 (excl. BTW)

Herken jij dit?

  • Je wilt meer vrijheid, maar weet niet waar je moet beginnen
  • Je weet niet goed welk locatie-onafhankelijk werk jij kan doen
  • Jouw branche leent zich niet goed voor remote werk
  • Je bent in niets echt een expert en vraagt je af wie jou zou inhuren
  • Je laat je tegenhouden door je partner, kind, huisdier of je ouders, die locatie-onafhankelijk ondernemen maar raar vinden en jouw drang naar vrijheid niet begrijpen
  • Je bent bang om niet genoeg geld te verdienen als locatie-onafhankelijk ondernemer
  • Je wilt meer vrijheid, maar vindt altijd een reden waarom je er nu nog niet voor kan gaan
  • Je droomt van vrijheid, maar je huidige leven is toch zo slecht nog niet

Wat als ik zeg dat ook jij een vrij leven kan creëren?

Je kunt blijven dromen van meer vrijheid. Van vaker op reis kunnen en overal je werk kunnen doen. Je kan blogs blijven lezen en boeken blijven kopen, maar alleen met actie ga jij je situatie veranderen.

Onderneem actie! Waag de sprong! “Dat ga ik ook heus doen, gewoon zelf!” Maar vraag jezelf eens af waarom je tot nu toe nog niet eerder actie hebt genomen. Waarom leid je nog niet het vrije leven waar je van droomt? Wat heeft je ervan weerhouden stappen te zetten?

Blijkbaar waren er telkens redenen om te blijven hangen in het vertrouwde leven. Om geen risico’s te nemen. Ik vraag mezelf dan af: hoe graag wil je het echt? Wat is jouw vrijheid je waard? Waarom zou je het niet gewoon proberen? Wat is het ergste dat kan gebeuren als je het een echte kans geeft?

Ik weet wat je doormaakt. Ik heb zelf ook op dit punt gestaan. Vrijheid was mijn grootste droom, maar ik dacht ook dat het niet voor mij was. Dat het later wel kwam. Maar life’s too short! Het is echt mogelijk, maar het gaat niet vanzelf. Ik heb ook een risico genomen, fouten gemaakt, heel wat uurtjes gewerkt, maar inmiddels staat mijn bedrijf als een huis en reis ik gemiddeld vier maanden per jaar.

Als jij net zo’n vrij leven wilt leiden als ik (en wilt kunnen werken waar je wilt en reizen wanneer je wilt), help ik je graag. Als jij ook locatie-onafhankelijk wilt ondernemen, is het tijd voor aan leap of faith. Verspil geen tijd met aankloten, en voorkom dat je weer in dezelfde valkuil stapt en vrijheid geen prioriteit maakt. Koop vandaag nog mijn Digital Nomad E-Course.

“Net de volledige cursus afgewerkt, alle opdrachten gemaakt en eerlijk waar – als er geen corona was en ik al iets verder zou staan met mijn locatie-onafhankelijk werk, zou ik morgen op het vliegtuig kunnen stappen.
Een helder en concreet stappenplan dat elke startende vrije meid over de streep kan trekken!

“Dankjewel hiervoor!”

“Zodra Suzanne en/of deze cursus je aandacht heeft getrokken, ga die e-course dan gewoon doen! Je gaat sowieso dingen ontdekken die je nog niet wist en doordat je ‘samen’ de stappen doorloopt, ga je het helemaal visualiseren. Als je je ogen dicht doet, zit je al met je voeten in het zand…”

“De Digital Nomad E-Course van Vrije Meid is echt een aanrader voor iedereen die meer vrijheid wil ervaren in zijn of haar werk. Voor mij is dit zeker een kernwaarde, vandaar ook de keuze om deze e-course te volgen. Of je nu in loondienst bent of al jaren als zelfstandige werkt, in deze training leer je hoe je meer vrijheid kan gaan ervaren. Vooral de inzichten in de verschillende remote verdienmodellen die je kunt gaan toepassen in je eigen situatie vond ik erg interessant. En natuurlijk de leuke extra’s niet te vergeten, namelijk een aantal e-books en het boek ‘Work hard, travel harder’. Die ga ik er zeker nog vaker bijpakken!”

“Echt een aanrader! Suzanne is heel open, vertelt alles over haar ervaringen en ik werd gewoon helemaal enthousiast. Mijn reisvuurtje werd weer aangewakkerd en de eerste stappen heb ik al gezet. De Digital Nomad Course laat op een fijne en overzichtelijke manier zien hoe je digital nomad wordt.”

Mijn verhaal

Hoi, ik ben Suzanne van Duijn. Ik geloof dat locatie-onafhankelijk ondernemen de sleutel is naar vrijheid. Je werk is slechts een deel van je leven, maar dankzij het juiste werk kan je een vrij leven leiden.

In 2016 zegde ik mijn baan in loondienst op en ging fulltime verder als zelfstandige. Sindsdien reis ik vier maanden per jaar. Dit kan dankzij locatie-onafhankelijk ondernemen. Doordat ik zelf kan beslissen waar ik ik werk, kan ik reizen wanneer ik wil.

Op reis heb ik het gevoel dat ik leef. De wereld is simpelweg te groot en te mooi om het hele jaar in Nederland te zijn. Toch wil ik mijn thuisbasis niet opgeven. Als parttime digital nomad ervaar ik fulltime vrijheid, en combineer ik het beste van twee werelden.

Ik help vrouwen die ook meer vrijheid willen, om een vrij leven te creëren. Door locatie-onafhankelijk te gaan ondernemen en dankzij praktische tips, kunnen zij ook reizen en werken gaan combineren. Je wilt geen slaaf zijn van je werk, laat staan van je eigen klanten. Samen bouwen we aan het juiste bedrijf en de juiste mindset voor maximale vrijheid.

Bekend van

Hoe ziet de e-course eruit?

Video’s

Tekst

Opdrachten

Video

De e-course bestaat uit tientallen video’s waarin ik alle stappen naar vrijheid uitleg. Ik deel de belangrijkste informatie, praktische tips en mijn eigen ervaringen. De video’s zijn kort en laagdrempelig om te kijken.

Tekst

Ben jij een lezer? Of scan je tekst graag snel door? Dat kan! Alle informatie staat ook uitgeschreven in de e-course. In heldere zinnen wordt alles uitgelegd wat je moet weten om een vrij leven te gaan leiden.

Opdrachten

Met luisteren en lezen zet jij nog geen stappen. Hoewel kennis vergaren cruciaal is, zijn de opdrachten de echte weg naar vrijheid. Met elke opdracht kom jij dichterbij jouw droomleven. Breng de toegepaste kennis direct in de praktijk!

Online leeromgeving

Je krijgt toegang tot mijn online leeromgeving, waar je alle modules over locatie-onafhankelijk ondernemen kunt vinden. Je kunt direct bij alle modules, zodat je je eigen volgorde kan bepalen. De online omgeving blijft twee maanden toegankelijk, zodat je alles nog eens kunt inkijken.

Besloten Facebook-groep

Je krijgt toegang tot mijn besloten Facebook-groep voor cursisten. Zo kan je makkelijk contact leggen met andere cursisten, gelijkgestemden ontmoeten, elkaar om hulp vragen of een oproepje delen. Je blijft voor altijd lid!

“Mallorca, here I come!”

‘In de Digital Nomad e-course rekende ik af met een paar beren op de weg, die voornamelijk in mijn hoofd bleken te zitten. Suzanne liet me inzien dat:

– Niet alles perfect hoeft te zijn
– Ik nu al van waarde ben (ook zonder ‘die ene’ cursus)
– Ook al heb je nog niet alles uitgevogeld… Gewoon doen!

Het resultaat? Ik had een gesprek met mijn huidige opdrachtgever en ik werk vanaf januari (grotendeels) vanaf mijn huisje op Mallorca. Een perfecte start van mijn digital nomad avontuur. Dankjewel Suzanne!’

“Na het volgen van de cursus, besloot ik de daad bij het woord te voegen en mijn droom waar te maken. Inmiddels ben ik alweer ruim een jaar zelfstandig journalist en tekstschrijver en werkte ik al reizend vanuit o.a. Indonesië, Curaçao en Japan. Mede dankzij de inspiratie en concrete tips van Suzanne, die mij het steuntje in de rug gaven dat ik nodig had!”

“Ik heb het vertrouwen en de motivatie dat ik mijn ideale lifestyle kan creëren door nu al stapjes te zetten. Niet meer alleen maar dromen, maar vooral ook dóen is een verademing. Vastberaden ook om de magische middenweg te vinden in het hebben van een fijne basis in Nederland én het vrije digital nomad bestaan. Kortom: deze cursus is een ideale take off voor iedereen die ook maar een beetje nieuwsgierig is en openstaat voor reizend ondernemen. Praktisch, leerzaam, doelgericht en bovenal waardevol!”

Hoe ziet de online leeromgeving eruit?

Wat is vrijheid voor jou?

Hoe ziet jouw droomleven eruit? Waar gaan we naartoe werken? Welke stappen zijn er nodig?

Remote werk

Kunnen we jouw huidige werk remote maken? Welke nieuwe remote verdienmodellen kunnen we verzinnen?

Autonomie

Kan jij zelf bepalen waar je werkt? Hoe overtuig jij lastige opdrachtgevers? Hoe vind je je ideale klant? Hoe vind je de juiste partners?

Mindset

Wat zijn jouw beren op de weg? Wat zijn jouw grootste angsten? Welke hobbels moet jij nog overwinnen om echt te gaan doen?

Locatie-onafhankelijk werken

Waar en wanneer ga jij voor het eerst remote werken? Hoe ziet jouw ideale trip eruit? Hoe bepaal je je budget? Wat moet je allemaal nog regelen?

Bonussen

Naast de standaard modules krijg je toegang tot bonusvideo’s, twee e-books (over Instagram-cursussen geven en klanten vinden) en mijn boek.

Gratis bonussen

E-Book Meer Klanten t.w.v. €14,95

Het e-book ‘Meer klanten’ bevat 8.000 woorden aan kennis, ervaringen, fuck-ups en tips over klanten vinden. Had ik deze handleiding maar gekregen toen ik in 2016 voor mezelf begon. Meer klanten vinden en succesvoller freelancen? Dan is dit e-book voor jou!

E-book Instagram-cursus t.w.v. € 15,95

Een Instagram-cursus is een schaalbaar product dat bijna iedere ondernemer een lucratief en remote verdienmodel kan opleveren. Het e-book bevat 35 pagina’s met tips voor je eerste Instagram-cursus.

Bonusvideo’s t.w.v. €9,95

Bekijk alle extra video’s in de online leeromgeving. Dankzij meer dan 10 bonusvideo’s weet jij straks echt alles van remote werken.

Q&A’s terugkijken in de besloten Facebook-groep t.w.v. €75

Je krijgt toegang tot de besloten Facebook-groep voor cursisten. Hier organiseer ik minimaal om de maand een live Q&A, zodat je al je vragen live aan mij kunt stellen. Je kan ook gelijkgestemden ontmoeten en de eerdere Q&A’s terugkijken.

Kortom, de totale waarde van de e-course is € 313,85 (= 198 +14,95 + 15,95 + 9,95 + 75), maar jij betaalt slechts € 99!