E-Book

30x Tips voor je

Instagram-cursus

€ 15,95

Incl. BTW

Het e-book van Suzanne was dé stap om me over de drempel heen te helpen en het gewoon te doen. Inmiddels heb ik meerdere Insta-cursussen gegeven rondom creatief schrijven en het is hartstikke leuk om te doen. Bovendien hoef ik ook niet meer op één plek te zijn, ik geef de cursus regelmatig vanuit het buitenland (zoals ook de rest van m’n werk)!

Een Instagram-cursus is een schaalbaar product dat bijna iedere ondernemer een lucratief nieuw verdienmodel kan opleveren. In dit e-book deel ik mijn learnings: hoe maak je je eerste Instagram-cursus tot een succes?

’30 tips voor je Instagram-cursus’ bevat ruim 5.000 woorden (35 pagina’s). Het e-book bevat al mijn kennis, ervaring, fuck-ups en tips over Instagram-cursussen. Al 100 mensen volgden mijn eigen Digital Nomad Instagram Course en ik volgde zelf Instagram-cursussen bij Charlotte van ’t Wout, Merel van der Wouden en Marit Smit.

Wil jij ook geld verdienen met een Instagram-cursus? Dan is dit e-book voor jou!

“Lekker laagdrempelig: een cursus via Instagram volgen”

“De Instagram-cursus zou wel eens het nieuwe zelfhulpboek kunnen zijn.”

Meer info

Dit is een digitaal product. Na aankoop krijg je een pdf-bestand toegestuurd (bij je factuur). Dit bestand kun je downloaden. Je krijgt dus geen fysiek product thuisgestuurd, maar een bestand dat je op je laptop, telefoon of tablet kan bekijken. Het e-book is niet te retourneren.

Tip! Lees ‘m op je e-reader

Maak van de pdf een epub-bestand zodat je het e-book kan lezen op je e-reader. Lees hier hoe het werkt.

Psst, heb je mijn andere e-books ook al gezien?

“Dit e-book van Suzanne inspireert je om meteen aan de slag te gaan. De handige tips bieden houvast en laten zien waar je allemaal aan moet denken bij het opzetten van een Instagram-cursus.”