E-Book

Meer klanten

14,95 euro

Incl. BTW

Hoe vind je meer klanten en hoe vinden ze jou? Bestel jouw handleiding voor succesvoller freelancen hier!

Het e-book ‘Meer klanten’ bevat 8.000 woorden (circa 30 pagina’s). Het e-book bevat al mijn kennis, ervaring, fuck-ups en tips over klanten vinden van de afgelopen 3,5 jaar. Ik deel dit graag op een laagdrempelige manier omdat ik iedereen meer klanten gun! Had ik deze handleiding maar gekregen toen ik in 2016 voor mezelf begon.

Meer klanten vinden en succesvoller freelancen? Dan is dit e-book voor jou!

Aanbieding!

Pre-order het boek nu met korting en betaal slechts 10 euro in plaats van 14,95 euro! Gebruik de code 10EURO. Let op: alleen de eerste 50 mensen kunnen gebruik maken van de aanbieding. De actie loopt tot 22 april 2019.

Over het e-book

Mijn ervaring

Na 3,5 jaar freelancen als PR-adviseur en blogger weet ik dondersgoed hoe ik klanten moet vinden. Of eigenlijk: hoe ze mij vinden. Bijna al mijn klanten komen naar mij toe, doordat ik goed zichtbaar ben. Practice what you preach!

Daarnaast weet ik de juiste oproepjes en toffe opdrachten te vinden via de juiste kanalen en via mijn netwerk. Ik vond al veel klanten via Twitter, Facebook en LinkedIn, omdat ik mezelf goed wist te pitchen onder een oproep of werd getagd door anderen.

De afgelopen jaren trok ik meer en meer dezelfde klanten aan, wat mij de niche ‘wereldse klanten’ opleverde. Ik geloof heel erg in aantrekken wat je uitstraalt. Inmiddels moet ik zelfs regelmatig nee verkopen en verwijs potentiële klanten door naar collega-freelancers.

Vind jij het lastig om klanten te vinden, weet je niet op wie je je moet richten en hoe je zichtbaar kunt zijn? Dan is dit e-book voor jou!

Suzanne van DuijnAuteur e-book ‘Meer klanten’

MEER INFO

Dit is een digitaal product. Na aankoop krijg je een pdf-bestand toegestuurd (bij je factuur). Dit bestand kun je downloaden. Je krijgt dus geen fysiek product thuisgestuurd, maar een bestand dat je op je laptop, telefoon of tablet kan bekijken. Het e-book is niet te retourneren.

Tip! Lees ‘m op je e-reader

Maak van de pdf een epub-bestand zodat je het e-book kan lezen op je e-reader. Lees hier hoe het werkt.