Testimonials

Digital Nomad Insta Course

“Voor iedereen die nog twijfelt om Digital Nomad te worden: volg de Insta Course Reizend Ondernemen! Het is via Insta stories makkelijk en ook super leuk om te volgen en het pérfecte laatste duwtje in de rug. Zeven dagen lang word je wakker met een dosis reisinspiratie waar je bij wegdroomt. En alle facetten van het Digital Nomad leven komen aan bod. Van inhoudelijke kennis en praktische voorbeelden tot aan Suzanne’s eigen persoonlijke insiders tips. Met de bijkomende opdrachten ga je stapsgewijs in een week van droom naar concreet plan. Suzanne laat hiermee zien dat iedereen DiNo kan worden. Heel waardevol. Ik ben fan!”

Digital Nomad Instagram Course: praktisch, leerzaam en ook ‘gewoon’ leuk! Suzanne weet goed waar ze het over heeft, geeft concrete tips en beantwoordt vrolijk alle vragen. Een aanrader!”

“Echt een aanrader! Suzanne is heel open, vertelt alles over haar ervaringen en ik werd gewoon helemaal enthousiast. Mijn reisvuurtje werd weer aangewakkerd en de eerste stappen heb ik al gezet. De Digital Nomad Insta Course laat op een fijne en overzichtelijke manier zien hoe je digital nomad wordt.”

“Ik vond de Digital Nomad Cursus een laagdrempelige cursus waarbij je een inkijkje krijgt in de digital nomad wereld. Elke dag heeft een eigen thema en opdracht, waarmee je getriggerd wordt om direct aan de slag te gaan. Suzanne geeft snel antwoord. Tof dat ze eerlijk is over haar eigen business, dat komt geloofwaardig over. Daarnaast presenteert ze het ook leuk.”

“Wat een ontzettend inspirerende en motiverende cursus! Ik heb er onwijs veel van geleerd en de drempel om echt als Digital Nomad te gaan werken is een heel stuk lager geworden! De cursus via Instagram is heel fijn en simpel. De informatie wordt heel duidelijk en overzichtelijk gebracht en dat is erg prettig!”

“De cursus kwam voor mij precies op het goede moment, ik zat al in de flow om m’n mindset te veranderen over het standaard werken. Het was erg leuk en helder uitgelegd. En door alle opdrachtjes heb ik alles helder op een rijtje gekregen wat ook weer heel motiverend werkt.”

“Reizend ondernemen is een super goede IG course voor iedereen die erover nadenkt zijn/haar werk in het buitenland voort te zetten. Suzanne geeft super praktische tips, en door de dagopdrachten ga je ook direct aan de slag. Ik vind het concept IG course fantastisch, want je hebt niet eens door dat je aan een cursus bezig bent (lekker laagdrempelig dus). Na de cursus ben je geïnspireerd om door te pakken, en alle mogelijkheden te bekijken. Ik raad deze cursus zéker aan!”

“Suzanne volg ik al een tijdje op haar blog en haar remote working life inspireert me enorm. Dat je als freelancer makkelijk reizend kan ondernemen bewijst ze maar weer door een insta cursus te geven vanuit Thailand. De DiNo cursus is lekker laagdrempelig. Geen idee waar je moet beginnen? Beren op de weg? Via insta stories geeft ze veel tips hoe je als freelancer locatie-onafhankelijk kan werken en meer kan reizen. Door de opdrachten aan het einde van iedere lesdag heb ik een coworkation op het oog. Ik heb het vertrouwen en de motivatie dat ik -uiteindelijk- mijn ideale lifestyle kan creëren door nu al stapjes te zetten. Niet meer alleen maar dromen, maar vooral ook dóen is een verademing. Vastberaden ook om de magische middenweg te vinden in het hebben van een fijne basis in Nederland én het vrije digital nomad bestaan. Kortom: deze cursus is een ideale take off voor iedereen die ook maar een beetje nieuwsgierig is en openstaat voor reizend ondernemen. Praktisch, leerzaam, doelgericht en bovenal waardevol! ”

“Wat heerlijk om zo geïnspireerd te worden en concrete informatie te krijgen over hoe je invulling kan geven aan een leven als digital nomad. Dat geeft absoluut ‘food for thought’!”

“Suzanne geeft praktische tips over hoe het is om ‘reizend te werken’ en hoe je aan opdrachten kunt komen. Wat ik vooral leuk vond is dat ze heel open is over hoe ze zelf is begonnen en waar zij beren op de weg zag. Hierdoor krijg je een realistisch beeld en niet een standaard ‘mijn perfecte leven als digital nomad’ verhaal, want let’s be honest, niemand wordt geboren als PR-talent of videokoningin, daar gaat wat werk aan vooraf en er moet ook brood op de plank ;-). Suzanne laat zien dat het écht kan, maar ook dat het niet voor iedereen is weggelegd. Kortom: interessant voor iedereen die meer wil reizen in zijn leven of werk, maar er nog niet uit is hoe dat er precies uit kan zien”.

“Als je houdt van reizen en ondernemen, dan is deze cursus echt een aanrader. Suzanne vertelt je vol passie en enthousiasme over haar eigen ervaringen als reislustige freelancer. Ze is heel eerlijk over wat wel en niet werkt en geeft je goede tips over hoe jij zelf als freelancer aan de slag kunt. Als je voelt dat jij ook reizen en werken wilt combineren, dan is deze cursus een must. Doen dus!”

Genoemd op AD.nl!