Vrije Meid 1:1 Traject

Vrijheid, groei, geluk

Ik begeleid je verder naar een vrij(er) leven

Herken jij dit?

 • Je wilt je online bedrijf laten groeien, maar weet niet goed wat en hoe
 • Je weet ‘hoe het werkt’, maar vindt het lastig om het op jouw situatie toe te passen 
 • Je vindt het moeilijk om te bedenken hoe je theorie kan omzetten in praktijk
 • Je voelt je overwhelmed door alle to-do’s en weet niet waar te beginnen
 • Je hebt behoefte aan iemand die jou de weg wijst en een stok achter de deur is

En wil jij dit?

 • Nog meer vrijheid dankzij passief inkomen 
 • Werken wanneer je wilt en waar je wilt
 • Betaald worden voor resultaat, niet voor uren 
 • Financiële vrijheid (of in ieder geval meer verdienen)
 • En daar aan niemand toestemming voor hoeven vragen
 • Ondernemen geeft jou vrijheid, geen stress

“Het voordeel van een 1:1 traject is dat je er veel meer uit haalt dan uit haar boek. De grootste pluspunten zijn de persoonlijke aandacht en het gepersonaliseerde traject; het wordt afgestemd op jouw wensen. Per sessie kreeg ik huiswerk mee waardoor ik het idee had dat ik echt met sprongen vooruit ging! En Suzanne reageerde altijd snel en adequaat als ik vragen had.

Vooral het gedeelte mindset vond ik erg fijn om aan te werken, dankzij haar zijn er veel onzekerheden weg genomen omdat we open over mijn persoonlijke valkuilen en mijn angsten als beginnend ondernemer spraken. Suzanne stelt de juiste vragen en ontkracht problemen die ze eventueel met persoonlijke ervaringen kan weerleggen. Hierdoor zag ik mijn toekomst als ondernemer helder en kon ik me focussen op wat me enthousiast maakt. Na elke sessie zat ik bomvol energie en zelfvertrouwen!

Ik kan het traject enorm aanraden. Ik begon aan het traject om te kijken of het ondernemerschap ‘wel voor mij zal zijn’. Daar kan ik nu volmondig JA op antwoorden! Inmiddels sta ik ingeschreven bij de KVK, heb ik een website, verschillende offertes verstuurd en een plan van aanpak voor mijn business. En bovenal: een gevoel van vrijheid. Love it!”

Gevorderd

Opschalen en passief inkomen: meer vrijheid

Dit traject is bedoeld voor mensen die de eerste stappen naar vrijheid al hebben gezet. Jij hebt al locatie-onafhankelijk werk en zou vanuit het buitenland kunnen werken, maar hebt dit nog niet gedaan – of niet naar wens. Tijdens het gevorderden-traject leer je hoe je succesvol kunt werken vanuit het buitenland, hoe je een goede werk/reis-balans hanteert en klanten tevreden houdt. We focussen op het opschalen van jouw bedrijf, op passief inkomen, meer verdienen en werken wanneer je wilt. Na dit traject ervaar jij meer vrijheid, plezier en succes als digital nomad.

“Na het lezen van het boek ‘Work Hard Travel Harder’ ben ik Suzanne gaan volgen op Instagram. Later heb ik ook haar e-book gedownload. De inhoud was voor mij zo’n ‘eyeopener’, toen wist ik het zeker: Ik wil ook wat zij doet!

Naast het feit dat ze plaatsonafhankelijk werk heeft, komt ze heel oprecht over. Ze weet waar ze over praat en weet dit op een hele logische en motiverende manier over te brengen. Ze pusht mensen niet een bepaalde richting op maar geeft duidelijk aan dat wat voor jou werkt niet perse de beste manier is.

Het hele traject verliep soepel precies zoals ze aangeeft op haar website. Suzanne was altijd binnen 48 uur bereikbaar om mijn vragen te beantwoorden. Ook als ik even de juiste koers kwijt was wist ze mij rustig te maken en te motiveren. Superfijn om met haar te kunnen sparren omdat ze veel ervaring heeft met plaatsonafhankelijk werk en ondernemen. Stap voor stap neemt ze je aan de hand mee waardoor je heel gestructureerd en strategisch aan de slag gaat. Omdat ik niet in buurt woon van Utrecht hebben we ook een paar keer online afgesproken. Erg fijn dat deze mogelijkheid er ook is.

Ik ben 1 dag in de week minder gaan werken voor mijn werkgever. Hierdoor heb ik tijdens het coachtraject (3 maanden) mijn eigen onderneming opgericht. Natuurlijk heb ik veel ups en downs gehad in deze periode maar daarom was het zo fijn dat Suzanne mij hierin kon begeleiden. De livedag met de andere mentees was ook erg waardevol. Tijdens deze dag leerde we echt heel veel van elkaar.  Ondertussen heb ik mijn website opgezet, mijn e-book is bijna af en ik heb al 2 klanten!

Ik ben nu veel zelfverzekerder over mijn eigen kunnen. Ik weet nu veel beter welke mogelijkheden er allemaal zijn. Het klinkt heel simpel, maar het belangrijkste is: DOEN! Wat is het ergste wat er gebeurt als je een bepaalde stap gaat nemen? Eigenlijk kwam ik elke keer tot de conclusie dat ik het in mijn hoofd veel enger maakte als dat het daadwerkelijk is!”

Over mijn 1:1 Traject

Dit kan je bij mij verwachten:

 • Drie maanden ben ik jouw Vrijheidsmentor. Dit betekent dat je mij altijd om hulp kan vragen – ook tussen de sessies in via mail en Whatsapp. Je mag drie maanden lang mijn brain picken.
 • Ik maak een gepersonaliseerd traject op maat voor jou. Tijdens een call kunnen we samen de opties doorlopen.
 • Alle begeleiding is persoonlijk, live en 1:1 (via Zoom, wat jij wilt)
 • Kick-off bij mij op kantoor (of via Zoom)
 • 6x een 1-op-1-sessie (via Zoom)
 • Boek dat past bij de fase van jouw bedrijf is inbegrepen
 • Live dag met gelijkgestemden
 • Toegang tot de modules van Freedom Queen t.w.v. €995

Investering: € 3000 (excl. BTW) voor drie maanden

N.B. Betaling mag per maand geschieden. Ik stuur je vóór elke maand een factuur toe. In een keer vooraf betalen? Dan kan ik je 5% korting aanbieden!

Klaar om je grenzen te verleggen?

Over Suzanne

 • 2016

  Start als locatie-onafhankelijk ondernemer

  Freelancer PR en content + blogger VrijeMeid.nl

 • 2018

  Oprichting Snappr

  PR-bureau (en e-course) met compagnon Chantal Schram

  2018

 • 2020

  Auteur Work Hard Travel Harder

  Mijn eerste boek over werken en reizen als digital nomad

 • 2020

  Digital Nomad E-Course + Vrije Meid 1:1 Traject

  Als vrijheidsmentor help ik andere ondernemers aan meer vrijheid.

  2020

 Lees hier meer over mij >

“Door het gesprek met Suzanne heb ik tips gekregen om mijn concept verder te ontwikkelen. Ze heeft mij precies kunnen helpen waar ik vast liep, namelijk klanten meenemen in het proces van productontwikkeling. Doordat zij haar ervaringen deelde over het opstarten van haar bedrijven heb ik veel praktische tips gekregen waarmee ik direct aan de slag ben gegaan. Ik kan Suzanne van harte aanraden als je concrete tips nodig hebt.”

“Na het volgen van de cursus, besloot ik de daad bij het woord te voegen en mijn droom waar te maken. Inmiddels ben ik alweer ruim een jaar zelfstandig journalist en tekstschrijver en werkte ik al reizend vanuit o.a. Indonesië, Curaçao en Japan. Mede dankzij de inspiratie en concrete tips van Suzanne, die mij het steuntje in de rug gaven dat ik nodig had!”

Meer weten?

Tijdens een call for freedom maken we telefonisch kennis. Zo kunnen we elkaar een beetje leren kennen. Je mag mij alles vragen. Na dit gratis adviesgesprek weet jij precies waar ik jou bij zou kunnen helpen.